Yaklaşık 1 buçuk 2 aylık bir yavru kedi sahiplendim barınaktan aldığımdan beri kuru yavru kedi maması, süt tozu, yaş mama su hiçbişey yiyip içmiyor. Tek çarem olarak market sütü (inek) vermek zorunda kaldım onu da karşı koyamadığı için içiyor galiba arada bir içiyor. İlk eve geldiğinde de ishal vardı. Süt içmeden önce ve hala geçmedi koyu sarı şeklinde stresten yem ve yer değişikliğinden olabilir diye okudum ama bilmiyorum korkuyorum sonuçta yavrucuk avucumun içi kadar bişey. Veterinere götürücem yarın ama herhangi bir tavsiyesi olan var mı kedi besleyenlerden?
Ya yeriimmm 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Dostum. Sana alışmadığı için öyle. Biraz zaman tanı. Seni tanısın. Kokunu tanısın. Senden zarar gelmediğini anlasın. O zaman 7 24 kafanı ütülemeye başlar Patron acıktım Patron yemeeek Patron az sevsene beni Sev lan beni Patron oyun oynayak mı? Patron büyüyünce beni martta sokağa salcan dimi?
Benim odamda kalıyor. Gece uyurken yerde bıraktım tuvalet veya süt su ihtiyacı olur diye gece boynumun içine sırnaşıp geldi sabaha kadar beraber uyuduk alıştı gibi hissediyorum korkup kaçmıyorda odada tek başına bıraktığımda kapının arkasından miyavlıyor sürekli alıştı gibi hissediyorum ama bilmiyorum
rafadan yapıp yedirmeyi dene. bir kedinin yemek yemeyip su içmemesi çok ciddi bir durumdur acilen yiyip içmeye başlaması lazım. ne zaman aldın barınaktan? kaç gündür birliktesiniz
Yaş mama yer genelde bebek kediler. Onun sevdiği şeyleri keşfet. İyi yapmışsın hayvan sahiplenmekle. İnsanın en iyi arkadaşı oluyorlar, 7 yıldır birlikte olduğum oğlumu 24 martta kaybettim. Mahvetti beni. Acısı çok taze. Ona iyi bak lütfen. senden başka kimsesi yok onun..
Ayy allahım eridim bittim 😍 nasıl yemeden duruyorsun ya. kanli ishal olma durumu olabilir herseye yorumlanabilir ufacık daha. en kısa zamanda veterine de görün
En İyi Cevaplar