rica ediyorum dalga gecmeyin. ucmiyor bildigimiz kara sinek. ben evde bocek buldugumda asagi otlara birakirdim fakat bu ucarak besinini bulan bir tur. hayatini idame ettirebilir mi? ona yiyecek olarak ne vermeliyim? eger bahcede yasayabilirse sabah ben uyanana kadar kavanozda kalabilir mi oksijen sorunu yasar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bir sey itiraf etmek durumundayim. komik degilsiniz.
sen zararlardan gem vurmussu bu konuya deginecek olursak insanlar haksiz cikar. ayni dusuncede degiliz Allah hayvanlar icin benim sessiz kullarimdir diyor. sizin gibi dusunenlerdir iste isirma tehlikesi var diye kopegi evime giriyor diye kediyi tarlama dadanir diye yilani oldurenler. ve Atama da uzuluyorum senin gibi birinin profiline resim olus diye
lan ezik sen kendine üzül kendine allah nerde sessiz kullarımdır diyon kuranı okudum hiç bi yerde yazmıyor gö tünden element uydurma eni afrikaya yollamak lazım o zamanda bakalım ne yapacan sinek beyinli seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Demekki ticari uçuş lisansı elinden alınmış bırak o şekilde yaşasın
Kanat yap kendine. Kollarına tak ve ona uçmayı öğret
Knk oncelikle bi zemine koy, sonra ayagina bi terlik vs giy. Tüm gücünü bacaginda hisset ayagini kaldir ve topugunla hunharca ez onu
Onu yanına al, yatağında yatsın. Üstünü de güzelce ört, üşümesin hayvan.
Kalbini yerim senin
<3 tesekkur ederim kuzum
Rica ederim balım 💗
öldür zararlı sonuçta
zararliysa neden yaratildi her zararli canliyi oldurseydik basta insanlardan baslamamiz gerekirdi.
her şey insanlık için yaratıldı diğerleri figurandır sen sineklerden milyonlarca insanöldüğünden haberin yok sanırım
sen zararlardan gem vurmussu bu konuya deginecek olursak insanlar haksiz cikar. ayni dusuncede degiliz Allah hayvanlar icin benim sessiz kullarimdir diyor. sizin gibi dusunenlerdir iste isirma tehlikesi var diye kopegi evime giriyor diye kediyi tarlama dadanir diye yilani oldurenler. ve Atama da uzuluyorum senin gibi birinin profiline resim olus diye
lan ezik sen kendine üzül kendine allah nerde sessiz kullarımdır diyon kuranı okudum hiç bi yerde yazmıyor gö tünden element uydurma eni afrikaya yollamak lazım o zamanda bakalım ne yapacan sinek beyinli seni
Yeşilliklere bırakıver
Bahceye at baska hayvan yer
Kanat yap tak uçsun
Dalga geçmiyorum tssk geçiyorum mal
🤣🤣🤣🤣
Biz de itiraf edelim sen komiksin