yeni kedi sahipleneceğim tavsiyeleriniz benim için çok önemli. kedim 2 aylık
uzun yıllar sağlıklı yaşaması için ne yapmalıyım
uzun yıllar sağlıklı yaşaması için ne yapmalıyım
süt ve süt ürünleri midesini rahatsız eder, market mamaları kalitesiz içinde genelde bitkisel şeyler olduğu için kediler yemez ve besleyici değildir, arkasına ve içeriğine bakarak mama seçmen gerek iyi olan markaları araştırırsın haftada 1 kez yaş mama verebilirsin fazlası zararlı ve alışırsa normal mamayı yemez
yavruyken elinle oynatma yoksa büyüyünce saldırganlaşır, hata yaptığında o an uyar ki nelere kızdığını bilsin geceleri hareketli olur gündüz enerjisini harcaması gerek belli bi yaşa kadar yaramazlık yapar
teşekkürler
Cevap
8Cevap
Merhaba 😊
Bir vaterinerle görüşsen daha iyi olur biz ne desek yanlış olabilir.. hayırlı olsun 🙂
Oyy cok tatli olur benimkiler yasina girdi halen yanimda yatiyolar mama al ilk zaman yas mama kullan sonra kumunu al ben hep pudrali kum aliyorum su kabi mama kabi iste bu. ilk etap cok zor oldu benimkiler cok kucuktu biberonla mama vereik kaka sorunu vardi simdi rahatlar ve surekli sicak tuttum cabuk buyuduler.10 kisiyi doyursan 9 soyle olmus falan der bir kediyi kopegi doyur omur boyunca seni sever elestirmez kotulemwz sadece sevee
Veteriner önemli, yiyeceği önemli, hangi cinsse ona göre araştırma yapmak lazım
Isırmaz insallah. Kendine öyle bir alıştır ve sevdir ki seni hiç ısırmasın. :)
Bol bol acı biber yedir bağısıklıkları cok gucleniyormus sanirim ama net bikmiyorum
İyi bir veterinerle iletişim halinde olmalı kaliteli mama kullanmalısın
Evde hic kedi beslemedim
peki
Sahiplenme vazgeçilmez bir bağımlılık
neden sahiplenmiyim ki
Hayatını ona adarsin çünkü
düzenli veteriner kontrolünü ihmal etmeyin.
iyi mama, aşılarını yaptır, kısırlaştırma
teşekkürler
Aşılarını yaptır, yaş mamaya alıştırma
Zamanı gelince kısırlaştırt
teşekkürler
Evde pek olmuyor
neden
Ben kıl tüy vs muhabbetlerinden tiksiniyorum
düzenli taradıkça hiç problem yaşamadım.
Bana göre değil evde beslemek
Bir kaç dostum var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?