Bu bebeği bahçemizde bulduk annesi sandığımız kediye vermek istedik ama kabul etmedi. 2 gözüde sorunlu sürekli çapaklanıp açılmıyor. Ve tuvalet eğitimi nasıl olur bilmiyoruz. Daha önce bu durumu deneyimlemiş olanlar var mi? Ne yapsak iyi gelir?
Bizde evde kedi besliyoruz gözü için bir veterine baktırabilirsiniz onu dışında dönem dönem vurulması gereken aşılar var veteriner bunun için size yol gösterir.
Gözün gibi bak abla kediye benim bir akrabam da sokak hayvanlarına karşı çok duyarlı her gördüklerine mama et alır kendi kazancına bakmadan 😂aç kalmasın can dostlarımız Allah sayınızı arttırsın
Ayyy bu ne kadar şebekkk, kedilerle alakalı görüşler paylaşıyordum şans eseri gördüm sşwhwhd adı ne, ayrıca kedi için konfor çok önemli. Yerini yadırgarsa size küsebilir
Ekwhghwhsks yaaa tabii buldu miyav miyav diyenleri ben de gideyim dedi😂 bu aralar kediye fazla düşkünüm de eski sorunu hortlattım üzgünüm🤍 sitede görüşlerini beğendiğim üyelerden birisin
Gelin etsek daha mutlu olurduk tabi 😂 güzel oldu sayende bende yeniden bakındımm ☺ vee teşekkür ederimmm ben fark edildiğimi düşünmüyordum mutlu oldumm💖🌸
Yaaa düzgün insanlar her zaman dikkat çeker, çünkü o kadar büyük bir kesim niteliksiz ki aslında cevher olan insanlar daha dikkat çekiyor shwhs yeni yılını da kutlarım sağlıklı ve huzurlu bir sene olur senin için umarım👉👈💫
Ay ay onore oldumm 😌 müsadenle bi sarılıcamm, kimse yeni yılım için güzel dileklerde bulunmamıştı 🙄 hepimizin sağlıklı ve huzurlu geçireceği bir yıl olur umarım mutlu yıllar güneşli günler dilerim🤭💖
Yiaaa böyle söyleyince utandım asğdaskd sarılalım tabii. Eğer bilseydim daha önce kutlardım <3 Görüşlere de genelde atlıyorlar ondan gizli paylaşım yapmıştım
İlk ve bu kadar kaliteli görüşlerin soruların için sorunu beğeniyorum💕 umarım bu ilk soruna diğer tatliş üyelerde ulaşır ve cevaplar. Bu kadar az cevap gelmesine de üzüldüm✨
Gözü için damla , demlik çay pansumanı felan yapıyorduk sonra dediğiniz kremden de sürdük ama 2 gündür geçiremedik. Belki biraz daha zamana ihtiyacı vardır . Teşekkür ederim tavsiye için.