Selam arkadaşlar, sokak kedileri için sevecekleri mama arıyorum. bizim sokakta beslediğimiz kedi sayısı biraz fazla. bazen annem verir bir şeyler bazen ben peynirdi yemeklerden kalanları falan veriyorum. evden verdiğimiz şeyler bazen tükenebiliyor. annemde ara sıra salam atıyor ama zararlı olduğunu biliyorum. ben de uyarıyorum ama o da verecek bir şey bulamıyor sanırım. şuana kadar kedilerde sorun olmadı ama uygun fiyata beğenerek yiyecekleri bir mama türü var mıdır? birde arka bahçe tarafına camdan rahat atabileceğim bir şey lazım. çünkü evin arkasında da biraz var üst katlarda olduğumuz için camdan atıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
sosyal medyadan genel olarak enjoy marka tavsiyesi alınmıştır.
Markaları aklımda değil genelde petshopdakı arkadaşlara güvenmekle yetiniyorum🤗 Kuru mamaları sevmeyen kedi de gormedım henuz. Yani bazen sorulara denk gelıyorum, kedim kuru mama sevmiyor diye cok şaşırıyorum🙄
Mamaplus catplus kedi kuru masasından alabilirsiniz bu markanın tavuklu hamsili olanını ben bizzat sokaktaki kedilere de veriyorum hamsi kokusu biraz ağır da olsa ki öyle olması kötü olduğu anlamına gelmez hatta tam tersi hakiki et kullanılanlarda bu koku olur kediler oldukça seviyolar bu mamayı şu anki fiyatları 15 kg lık olanda kilosu 16 TL 3 kg olanda yaklaşık 20 TL gibi bir rakama geliyo çok pahalı bir şey değil öyle
Mamaplus catplus kedi kuru masasından alabilirsiniz bu markanın tavuklu hamsili olanını ben bizzat sokaktaki kedilere de veriyorum hamsi kokusu biraz ağır da olsa ki öyle olması kötü olduğu anlamına gelmez hatta tam tersi hakiki et kullanılanlarda bu koku olur kediler oldukça seviyolar bu mamayı şu anki fiyatları 15 kg lık olanda kilosu 16 TL 3 kg olanda yaklaşık 20 TL gibi bir rakama geliyo çok pahalı bir şey değil öyle
Mamaplus catplus kedi kuru masasından alabilirsiniz bu markanın tavuklu hamsili olanını ben bizzat sokaktaki kedilere de veriyorum hamsi kokusu biraz ağır da olsa ki öyle olması kötü olduğu anlamına gelmez hatta tam tersi hakiki et kullanılanlarda bu koku olur kediler oldukça seviyolar bu mamayı şu anki fiyatları 15 kg lık olanda kilosu 16 TL 3 kg olanda yaklaşık 20 TL gibi bir rakama geliyo çok pahalı birşey değil öyle
Ya biz açık mamalardan alıyoruz 20 tl olandan onu yiyor bizim burdakiler ve tavuk ciğer veriyoruz arada 7 lira falan zaten kutusu sizde alabilirsiniz mesela
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence gidip bir veterinere sormalısın. Çünkü kimisi yaşlı oluyor, kimisi genç oluyor, kimisi yavru oluyor. O kedilere uygun mamayı biz bilemeyiz maalesef ki, evet karınları doysun ama onlara uygun olan bir mamayla doysun.