2 kedim var, onlarla nasıl ilgilenmeliyim?

Milo ve Enzo adinda 2 erkek kedi sahiplendim. 5 ayliklar ve 4 aydir benimleler.

1-Asi tuy dokuyorlar nasil onune gecebilirim?
2-Milo islak mama (kuru mamayi artik cok acikinca zorla yiyor), Enzo kuru mama yiyor. Vitamin ve kalsiyum takviyesi veriyorum. Daha iyi bir beslenme onerisi olan var mi? Wiskas i onermiyorlar cok baharat var diye ama onu ikisi de cok seviyor.
3-Gayet evi temiz tutmama ve surekli bakimlariyla ilgilenmeme ragmen pireden kurtulamadim. Enseye surulen o ilactan kullandim her ikisine de ama 24 saat ayri tutmam gerektigi icin ortalik ayaga kalkiyor :) bunu basaramadim uzak tutamiyorum. 4 5 saat sonra yikayinca da faydasi olmuyor. Parazit asisini da 6 aylikken vurdur dedi arkadas.
4-Bu canlarimin ikisi de erkek iyi anlasiyorlar ama 2 erkek surekli ev icinde cok sıkılıyorlar gibi geliyor. Her oyuncak var. Parka cikardim 1 kez kiyamet koptu aglamalarindan 10dk durmadim getirdim. Bahceli eve mi cikmaliyim sizce? Sanki cok sıkılıyorlar.
5- 3 4 kez artik zorla kollarim kan icinde kala kala yikadim. Ayda 1 kez. Sizce daha sık mi yikamalim? Nefret ediyorlar sudan...
6- ayni yere (kumdan bir plastik aldim) kaka cis sorun mu? kumunu hergun temizleyip tazelesem de milo kaka cis yaparken asiri miyavliyor.

Zaman ayirdiginiz icin tesekkurler
2 kedim var, onlarla nasıl ilgilenmeliyim?