Kedi̇leri̇n zehi̇rlenmesi̇ hakkında bakar mısınız?

Dışarıda beslediğim çok kedim var onlardan biri bugün ishal olmuştu arkası hep pislik icindeydi temizlemeye çalıştım sonra yemeklerini sularını verdim sabah aksama doğru saat 6da balkona çıktım o ishal olan kedinin yattığını gördüm birden ayağıya kalktı yürüyemedi yavrum benim afalladı yere düştü hemen koşarak yanına gittim vefat etmişti o an kalbim duracak gibi oldu ağladım sonra onu gömdüm o kedi 2 gün öncesine kadar sapa sağlamdı koşuyordu peşimden gelir yemek yerdi bugün yemekte yemedi onu gömdükten sonra diğer beslediğim kedilerin arasında yine yavru bir kedinin burnunun kanadığını gördüm ve gözleri neredeyse açıılmyordu sürekli uyku halindeydi ağzı burnu kan icindeydi halsizdi onu almaya çalıştım benden kaçıyor korkuyordu belediyeyi aradım durumu haber ettim zehirlendiklerini söylediler yarın sabah ekip gelecek o hasta olan kediyi yakalamaya çalışacak o kedininde hic bir seyi yoktu ne olduysa bugün hepsine bi şey oldu beslediğim bitane de anne kedi vardı oda her gün gelir mamasını yer orada uyurdu dün geldiğin de cok halsizdi ve uyurken sallanıyordu ama o anne kedi bugün hiç gelmedi 1 senedir bakıyorum ona ilk defa gelmedi ve birden dün aklıma geldi aynı anda 3 kedinin hasta olması birinin ölmesi digerinin halsiz ağzı burnu kan icinde biride kayıp yok sizce ne olmuş olabilir komşular burada kedi sevmeyenlerin zehirlediğini söylediler bundan bir kaç yıl öncede olmuştu dediler şoka girdim kalbim durdu sabahtan beri ağlıyorum ne yapacağım bilmiyorum br sürü kedi var onlarada bulaşırsa ne olacak hepsi bir arada duruyordu dışarıda aynı yerden yemek yiyordular
Kedi̇leri̇n zehi̇rlenmesi̇ hakkında bakar mısınız?