Kedilerin saldırması hakkında?

uzun açıklayıcı yazmaya çalışacağımdan soru genel kaldı. Şimdi ilk olarak cinsini söylemek isterim smokin cinsine sahip hiç yokluk görmedi hep sevgi ile büyüdü yavruyken sevilmeyide severdi yani hiç sokaklarda kalmadı aç kalmadı susuz kalmadı kötü bakılmadı ama her istemediği durum karşısında hep üstün bir çaba ile karşılık verdi ör duş alması, veterinere götürülmesi, azıcık sevilmesi, arabaların geçiş seslerine bile tahammülü yok sebebinin ne olduğunu merak ediyorum çünkü bunlar temel şeyler yapılması zorunlu olan şeyler yani her ev kedisinin başına gelen şeyler hiçbiri benim kedim kadar aksi olduğunu düşünmüyorum herhangi bir travmatik durumu olmadığınıda özellikle belirtmek isterim yine veterineri yıkanmayı anlarım ama azıcık sevgiye bile tahammül edemeyip saldırmasından cidden bıktım kollarımı ciddi anlamda mahvetti onda değil ama bende kalıcı travma ve izler bıraktı. Bu öfke ve sinirle sokaklara daha çok ait olduğunu fark ettim kendi başının çaresine bakabilirmiş yani kendini sokak hayvanlarınada ezdirmez ama artık küçüklükten aldığımız için bu tehlikeyi asla göze alamam ama aski durumda ben yıprandım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl eğitmem gerektiğinide yardımcı olabilecek olursa kedi psikolojisinden anlayan çok sevinirim çünkü yanına bile yaklaştırmıyor

Kedilerin saldırması hakkında?