Bu akşam haberlerde gördüm, bir kelebek, itfaiyenin avucundan hararetle su içiyordu.. Ben böyle bir şey görmedim.. Siz neler hissettiniz? Demek en minik hayvan bile susuyor.. Siz olsanız hangi hayvana avucunuzdan su içirseniz kendinizi cehennemden ebediyen azat edilmiş gibi hissedersiniz?
Avucunuzdan hangi hayvan su i̇çse kendinizi cehennemden ebediyen azat edilmiş gibi hissedersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbirini ayırt edemedim şimdi. Hepsinde de aynı duyguyu hissederdim Geçen gün yanlışlıkla karıncaya mutfak tezgahından su geldi ilk başta öldü sandım yerr indirdim sonra vicdan yapıp tekrar baktım peçeteyle kurulamaya çalıştım bir baktım yaşıyor dedim git kaybol hemen olur olmadık yerlerde çıkıyorsun eziyorum, öldürüyorum seni diye... Ama o an çok mutlu hissettim kendimi. Bu da öyle bir anımdı anlatayım dedim.
Bütün hayvanlar. Daha önce sincap içmişti. Kendimi kısa süreliğine de olsa bu dünyadan sıyrılmış hissettim. Sanki bulutların üzerindeydim. Çok güzel bir o kadar da hüzün duyduğum anlardan bir tanesiydi.
Benim amacım seviye atlamak değil zaten, fakat insanlar xper seviyeleri bile denk olmasa birbirlerine asla görüş belirtmiyorlar. Ben de sadece iki aydır buradayım. Bir senedir haberdardım, öncesini bilmiyorum. Yeni yeni görüşler beni çok heyecanlandırıyor. Saygıyla, sevgiyle🌸
Çok duygulandım o habere ben de. Hangi hayvan olduğu farketmez, o an hangisinin ihtiyacı varsa ona su içirsem sanırım cehennemden azad edilmişçesine mutlu olurdum. Hepsi can😊
Hayatımda tek korktuğum ve gördüğümde tik boyutunda şekilden şekile girdiğim hayvan yılan. herhalde ona ellerimden su versem cehennemden kurtulumuş hissini yasayamadan kalpten giderdim.
hafazanAllah lotusum ya.. Gece gece, tövbe tövbe.. Benim de favori hayvanım olmasa da konumuz merhametse gel ne olursan ol yine gel diyebiliriz.. Avuç şart değil.. Adını da anma.. Beş harfli de geç😃😃
soru için teşekkür ederim ben hayvanları severim hatta kuşlarla bazen konuşurum dışardaki kuşlarla. yalnız hiç bir hayvan beni cehennemden azat edemez rica ederim kolay gelsin. :)
Fikriniz yok sizin. Sadece klavyeniz var. Samimiyseniz tüm diğer rezil ve sefil sorulara gidin aynı iletiyi yapın. Ben sizi ve sizin gibileri evelAllah gayet doğru anlarım. Hanımefendi diyerek kaçak dövüşemeyeceksiniz. Saygısızlığınızın bedelini ödeyeceksiniz.