Bes aydir mesajlastigim gorustugum cocukla gecen gece degisik bir konusma yasadik. Sizin yorumlamanizi istedim. O gun gunduz bir inatlasma yüzünden tartismistik ve konusmayi bitirmistik gece o arkadaslariyla icmeye gitmis yurduna dondugunde bana mesaj atti. Azcik konustuk sonra baristik. Daha once o bana demisti ama ben ona dememistim seni seviyorum diye. O laf arasinda ben seni gerçekten cok seviyorum diyince o duygu yogunluguyla ben de seni dedim. Sonra biraz daha konustuk. Beni ne kadar sevdigini soyle bitanem rahat uyumak istiyorum dedi basta direttim dememek icin ama sonra cok isteyince o kiramadim. Konusma su sekilde oldu itibaren:
E: hadi bitanem kirma beni soyle
K: ...
E: :(
K: seni cok seviyorum
E: ne kadar cok hayatim mesela
K: Tavani kadar sokagin
E: dibi kadar cehennemin
Son dort mesaji hep ayni anda yazdik bilerek ben onu beklemedim ya da o beni beklemedi böyle bir konusma yasadik. romantik mi olmus sizce arkadaslar daha önce kimseyle konusmamistim boyle. Bizim iliskimize dair yorum yapar misiniz bu haliyle ne diyosunuz
E: hadi bitanem kirma beni soyle
K: ...
E: :(
K: seni cok seviyorum
E: ne kadar cok hayatim mesela
K: Tavani kadar sokagin
E: dibi kadar cehennemin
Son dort mesaji hep ayni anda yazdik bilerek ben onu beklemedim ya da o beni beklemedi böyle bir konusma yasadik. romantik mi olmus sizce arkadaslar daha önce kimseyle konusmamistim boyle. Bizim iliskimize dair yorum yapar misiniz bu haliyle ne diyosunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer