Kedi
Köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Köpekler insana daha yakın ve çok hisli hayvanlardır. Sahibine tam olaram biat eder. Kedi daha özgür ruhlu ve daha az duygusal bir hayvandır. Köpeklerin bakımı zor, kedilerin bakımı daha kolaydır. İkisininde tadı ayrı. %51 kedi %49 köpekçiyim 😂
O benim aşkım
Seninki mutlu değil galiba :D
Onun huyu öyle 🤣
Teşekkür ederim
Kedi de tatlı ama şu tiplere bak, yerim ben bunları😍 Olmayan hayvanları PETA elimden alır😂

Senceee maşallah alırız 🌸🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Cevap
35Cevap
Eşit seviyorum bilindiğinin aksine kediler de gerçekten güvenip bağlanabilen hayvanlar ama evcil hayvan olarak hangisine bakmak isterdim köpek. Başka kimseye ihtiyacım da olmaz daha ne isteyebilirim ki 🐶
Ya şimdi ben ikisini de çok sevdiğim için cevabımı vermedim ama şöyle yorumlayayım köpekler daha sadık ve korumacıdırlar kediler de hem şirin hemde özgür ruha sahip yani hem kedi hem köpek diyorum ben ikisi de güzel
Her ikisini de severim ama köpekler bana duygusal anlamda daha bağlılık hissi veriyor kedilerse çok tatlı ve minnoşlar her ikisini de ayrı ayrı severim ama ikisine de bakmışlığım var
Kediciyim, ama tüm hayvanları da severim, kediler biraz daha komik geliyorlar bana, köpekler biraz daha ağır hayvanlar ve sakinler, hepside ayrı tatlı can bunlar can.❤️
İkisini de severim. Ama kedileri bir tık daha çok severim. Senelerce besledim sonra yeğenime hediye ettim. Farklı bir bağım var belki ondandır.
Kedi nankör değildir ona bakarsın oda minnettarlığını bakışlarıyla oyun yaparak göğsünde uyuyarak gösterir mırlayarak kendisini ifade eder ve çok akıllıdır.
Kedi insanıyım %100
İkisini de çok seviyorum ikisi de canımdan bir parça gibi ayıramam ama bir kedi annesi olarak kediyi seçiyorum
Köpek kesinlikle 🤍 Mükemmel bir dost. Sadakatin, sevginin tanımı insan ve köpek dostluğudur. Tarih bile değinmiştir bu konuya.
ikisinden de korkuyorum ama ikisini de severim seçemem
çünkü köpekler daha sadık ve nankör değil. Kızsanız da 2 dk sonra gelip yanınıza uzanıyor, yüzünüzü ya da elinizi yalıyor. Kin tutmuyorlar, çok tatlılar ve iyi niyetliler. Kedileri de seviyorum ama nankörler çok.
Büyük bir kediciyim ama köpeklere de asla hayır demem 🤩
Kedi. Daha özgür ruhlu çünkü sahibi sen misin o mu senin sahibin belli degil 😄
Tüm paticikleri ve toynaklıları seviyorum hepsi birbirinden güzel ve şirin 🤭😇
Kedi insanıyım. Kendimi bildim bileli evde kedi vardır.
köpek, bekçidir müstakil evlerin bahçesinde bekler yabancıya havlar.
aslında köpek ama fazla köpek yok hiç yavru köpek bile görmedim
Kediler ve kediler ve kediler😃Tabi aslanlardan sonra😃
Kedi insanı olmamak kedileri tanıdıktan sonra imkansız 🐾🐾
bu bir annenin evlatlarını kayırması gibi zordur benim için ikiside candır
Ben her ikisine de bayılıyorum ama kedi daha ağır basıyor :)
Hepsini seviyorum ama kedileri bir başka seviyorum💜
Kedileri daha çok seviyorum ama tabi köpekleri de seviyorum
Üç kedi annesiyim ama kedileri de köpekleri de birbirinden ayırmam hepsi masum, sevimli canlar😇🥰
Kediler sevimliler ama nankörler ama köpekler sadıklar ve sahibine aşık gibi davranırlar
Sonuna kadar kediciyimmm🐈🐈🥰
Ayrım yapamam ikisinide çok seviyorum 🤗🤗
Kedi aşığıyım diyelim
Kediler daha sevimli oluyor.
Kediler bi başka tabii
Eskiden köpek severdim artık kedi
Kedileri daha çok seviyorum.
kedii ama köpekleride severim
Köpeklere daha yakınım.
Aslında ev içindr kedi, ev dışında köpek.
ayy kedilere bayılırım 😍😍
Kesinlikle kedi, köpeği severim ama uzaktan
Kedi besliyorum kediciğim.
köpek tervihim ama tüm hayvanları severim.
İkisinide yirim
@Aleda3 aferim kız 🙂
Kediciyiz
kesinlikle kedi, köpek fobim var ayrıyetten
Kedi 😻
Kedi insanıyım.
Kedii 😍😍
Her ikisini de severim ama kedi 😊
Kedicik
ben papağan severim :P
İki kedim var 😊
Pisicik.