Kedi̇m evde mutsuz, köye bıraksam yaşayabi̇li̇r mi̇?

Merhabalar size kaç gündür stressten harap olduğum bi konuyu sorucam 1 yıldır evde kedi besliyorum bebekken geldi ve şu an tam 1 yılı doldurduk fakat sürekli kapıdan kaçmaya çalışan balkona bakan dışarı özlemli bi hayvandı. Geçen hafta tatile gittik ve bakması için köydeki akrabama bıraktım onlar da akşam depoda sabah köyde bahçede salıyolardı ve geldiğimde hem mantarı vardı hemde dışarı hayatını sevmiş gibiydi. Ben ayrılmaya katlaanmöayıp yinede eve getirdim fakat evde çok mutsuz getirdiğimden beri acıklı miyavlıyo ağlıyo gibi oyun oynamıyo sadece yatıyo uzanıyo mutsuz bakıyo. Mutlu olmasını9 herşeyden çok istiyorum bana sevgi gösterip sürtünüyo fakat dışarıyı da özlüyo belli. Ben bebeklikten beri evde diye köyde full gece gündüz salarlarsa yemeğini suyunu nasıl alıcak kışın köyde kimse kalmayınca soğuğa açlığa nasıl dayancak, güvende olucak mı bilemiyorum çok kararsızım herşeyi göze alıp istediği doğaya mı bırakayım yoksa mutsuz olmasına rağmen onun iyiği için evde mi bakmaya devam etmeliyim. YALVARIRIM YARDIMCI OLUN ÜZÜNTÜDEN KARARSIZLIKTAN İŞTAHIM KESİLDİ. annem ve babamın sabrı tükendi sorularıma dayanamıyola ronlar da gerildi bende yardım edin.1 yıldır evde büyüyen fakat dışarı özlemiyle yanan kedi gece ve kötü şartlarda dışarıda hayatta ve güvende kalabilir mi? köyde mi bırakmalıyım evde mi devam etmeliyim...
Kedi̇m evde mutsuz, köye bıraksam yaşayabi̇li̇r mi̇?