Evcil Hayvanlar Banyoda böcek var, banyoya giremiyorum. Ne yapabilirim? :( Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok büyük banyoya giremiyorum korkuyorum 😞? Güncellemeler+1 yıl ... Banyoda böcek var, banyoya giremiyorum. Ne yapabilirim? :( Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çığlık at böcek dehşete kapıldım sonra su dök gitsin nolcak bız akrep bı öldürdük yedi mı bizi yemedi tabiki az cesur ol 0 0 Yorumla
bbusee__00 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O çıkana kadar girme sakın maazallah seni yer falan sonra sıkıntı olmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük korkuyorum Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl O böcekten 60 bin kat ağırsın ama yine de sen bilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük ama Yorumla Vault_Boy +1 yıl Ne zamana kadar korkacaksın? Bir yerden başlaman lazım. Eline bir şey alıp kovala onu Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer de evin içine girer Yorumla
jiigoloogg Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl ben sabah bi karafatma öldürdüm allah kahretsin hiç sevmem çamaşır suyu döktüm üstüne 0 0 Yorumla
mhndss92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Terlik giy ve üzerine zıpla 😂😂 pestili çıkar 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Iyy iğrenç yapamam 🙁 Yorumla mhndss92 +1 yıl O zaman uzaktan izle bak bakalım nereye gidecek. Ya odana doğru giderse 😱 Yorumla Soran +1 yıl Başka yöntem yok mu Yorumla mhndss92 +1 yıl Yani peçete tarzı ile alabilirsin diyeceğim de sen yapamazsın. Kavanoz tarzı gibi bir şeyle alabilir misin bilmiyorum. Kağıtla da alıp atabilirsin ya da uzun fırça var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla mhndss92 +1 yıl O fırça ile böceği uzaktan almaya çalış sonra direk balkon ya da camdan aşağıya at Yorumla mhndss92 +1 yıl Yapabildin mi? Yorumla Soran +1 yıl Gitmiş görünce yapıcam Yorumla mhndss92 +1 yıl İyi hadi gözün aydın belki de hiç geri gelmez. Sende rahat rahat banyoyu kullan 😊 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah gelmez Yorumla mhndss92 +1 yıl Gelmez herhalde ne böceğiydi bu Yorumla Soran +1 yıl Hamam böceği galiba siyah renk Yorumla mhndss92 +1 yıl Yani genelde büyük olabiliyorlar büyük ihtimalle bir daha görmezsin Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Üstüne kavanoz filan kapat sonra atarsın dışarı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşündüm aslında bi deniyim Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bekle duşunu alıp çıkar birazdan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya dalga geçmeyin 😂😂 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Böcek banyo yapsın çıkar kendi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya dalga geçmeyin Yorumla Merhabaearthlings +1 yıl Zehirli olabilir ham yapıcak seni 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😤😤 Yorumla
SeyitAlikerem Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Şen böcekten mi kolktun 🤗🤗🤗 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük diyorum 😂 Yorumla SeyitAlikerem +1 yıl Adres ver bakalım gelip öldüreyim böceği Yorumla
Mrt_gg Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Böcek deme alınır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Napıcam Yorumla Mrt_gg +1 yıl Girme banyoya boşver Yorumla
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yemez seni skjskj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama büyük korkuyorum Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Öldür iste 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla zorro_keremim +1 yıl Terlik yok mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çığlık at böcek dehşete kapıldım sonra su dök gitsin nolcak bız akrep bı öldürdük yedi mı bizi yemedi tabiki az cesur ol
O çıkana kadar girme sakın maazallah seni yer falan sonra sıkıntı olmasın
Çok büyük korkuyorum
O böcekten 60 bin kat ağırsın ama yine de sen bilirsin.
Çok büyük ama
Ne zamana kadar korkacaksın? Bir yerden başlaman lazım. Eline bir şey alıp kovala onu
Bu sefer de evin içine girer
ben sabah bi karafatma öldürdüm allah kahretsin hiç sevmem çamaşır suyu döktüm üstüne
Terlik giy ve üzerine zıpla 😂😂 pestili çıkar 😂
Iyy iğrenç yapamam 🙁
O zaman uzaktan izle bak bakalım nereye gidecek. Ya odana doğru giderse 😱
Başka yöntem yok mu
Yani peçete tarzı ile alabilirsin diyeceğim de sen yapamazsın. Kavanoz tarzı gibi bir şeyle alabilir misin bilmiyorum. Kağıtla da alıp atabilirsin ya da uzun fırça var mı
Var
O fırça ile böceği uzaktan almaya çalış sonra direk balkon ya da camdan aşağıya at
Yapabildin mi?
Gitmiş görünce yapıcam
İyi hadi gözün aydın belki de hiç geri gelmez. Sende rahat rahat banyoyu kullan 😊
İnşallah gelmez
Gelmez herhalde ne böceğiydi bu
Hamam böceği galiba siyah renk
Yani genelde büyük olabiliyorlar büyük ihtimalle bir daha görmezsin
Üstüne kavanoz filan kapat sonra atarsın dışarı
Düşündüm aslında bi deniyim
Bekle duşunu alıp çıkar birazdan
Ya dalga geçmeyin 😂😂
Böcek banyo yapsın çıkar kendi
Ya dalga geçmeyin
Zehirli olabilir ham yapıcak seni 😄
😤😤