Kedime bağımlı oldum, ne yapmalıyım?

Daha önce doğumumda annem ile babam bir kedi aldılar,15 yıl boyunca tüm anımı biricik dostum Pıtırla atlattık, geçirdiği bir hastalıktan ve yaşlılıktan ötürü vefat etmişti.
Ben bu acıyı çok zor atlattım, ben de geçmeyecek bir yara olarak kaldı...
Geçtiğimiz iki ay önce annem ile Biti'yi sahiplendik. Daha 2 aylık yavru. Onu çok seviyorum. İlk başlarda ilişkimiz normaldi. Geçen hafta kuzenlerim bize gelene kadar. Biti'yı ne kadar çok sevdiğimi fark ettim, çocuklar her onu kovaladığında sinir krizi geçirdim, mikrop kapıp hastalanacak diye ödüm kopuyor. Artık evden dışarı çıkmıyorum, sürekli Biti ile ilgileniyorum, evden kaçacak diye çok korkuyorum. Eğer onu rahatsız edecek bir davranışta bulunursa biri kavga ediyorum. Sporumu, arkadaşlarımı ve sevgilimi çok aksattığım için ilişkimize ara verdik ve onun acısını da Biti ile atlatıyorum ama ona zarar gelecek diye çok korkuyorum. Çok az uyuyorum çünkü görmediğim bir an başına bir zarar gelebilr diye korkuyorum. Sizce onu gerçekten sevdiğim için mi böyle davranıyorum yoksa hislerim normal değil mi? Ailemin dediğine göre destek almalı mıyım? Okuduysanız çok teşekkür ederim
Kedime bağımlı oldum, ne yapmalıyım?