Kedimden bıktım artık ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam ben kapımızın önünde yavruyken baktığım kediyi eve aldım birkaç ay önce soğuklardan koruyayım diye ilk aldığımda 6 -7 aylıkken kısırlaştırdım sahipleneceğim diye kafama koydum kısırlaştırdığımdan1 hafta bende kaldı 1 hafta sonra kaçtı evden aşırı üzülmüştüm. Daha sonra acıdım yine aldım eve baktım ona aşılarını yaptım herşeyini aldım arada sırada sırada çıkarıyordum evde huzursuzlanıyordu sürekli kapıyı kolluyordu bi zaman sonra çıkıyordu gene geliyordu istediği zaman. Çok meraklı ve diğer kedileri sürekli kovalıyor mahalledeki çok avcı ben evde sürekli onla oynuyordum oyalamak için elimden gelen herşeyi yapıyordum en pahalı mamaları alıyordum ama kediyi bir türlü memnun edemedim napsamda zaten biraz asi bir kediydi yine de çok sevdim onu. Sahiplendirmeyi de düşündüm ama o evden de kaçacağı için artık vazgeçtim bugün onu severken kaşıma pati attı kaşım çizildi kanadı ben napsam kediye yaranamadım resmen bu sefer gene aldığım yere kapıya bıraktım onu. Artık eve almayı düşünmüyorum sürekli kapı kollamaktan sürekli huysuzluğundan çok bıktım psikolojim bozuldu artık resmen özel hayat falan kalmadı kedi beni delirtti napsam da o hem evde takılmak hem dışarı çıkmak istiyor her seferinde acıdım eve aldım her seferinde 2,3 gün kaldıktan sonra huysuzlanmaya başladı dışarı çıkardım özgürlüğünü istiyor diye sonra acıdım hep eve aldım hep hüsran yani ve psikolojim bitik durumda. Madem özgürlüğüne çok düşkün dışarda yaşasın ben elimden geleni yaptım :((

Kedimden bıktım artık ne yapmalıyım?