Maması bitti bim marketi yakın ne yedirebilirim süt içse zararlı mıdır yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba
Süt kedi ve köpekler için oldukça zararlıdır. Zararlı olmasının nedeni sütün içindeki laktozdur. İshal ve kusmaya sebep olabilir. Parmaklarını verebilirsin afiyet ile yer pitbull köpeğin. Şaka tabii ki. Köpeğine şimdilik et verebilirsin. Yalnız o köpek cinsini nasıl besliyorsunuz cidden çok merak ediyorum. Hiç mi korkmuyorsun saldırmasından? Eğer birine saldırırsa suçlusu sen değilsin. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz merak ediyorum. Ben senin yerinde olsam o köpeğe daha fazla bakmazdım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kasaba git köpek için kemik et var mı de onlar atmalık kemikleri var onu köpeğe verirler. O etleri kemikleri al kaynat iyice köpeğe ver. Ben de pitbull besledim böyle yapıyordum.
ÖZEL TAVSİYE : Pitbull köpeğine temel itaat ileri itaat eğitimi aldır yoksa ileride başını çok ağrıtır. Köpekler dünyasının en dominant karakterli köpeğidir pitbul00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Bir iki günlüğüne süt içebilir. Sonra tekrar puppy süt tozu kullanması gerekli.
00 Yorumla - +1 yıl
😡😡😡😡😡 eğer ciddiysen, sen bir suçlusun.
O köpek illaki birine saldıracak ve senin yüzünden olacak10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ufaktan parmaklarını kesip yedirmeye başla zamanı gelmiş
00 Yorumla Sen sen ol o cinse saygını eksik etme
00 YorumlaHesap kartın varsa online sipariş ver.
00 Yorumla- +1 yıl
pitbull sütü içecekse sorun yok :D
00 Yorumla - +1 yıl
Çiğ et ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
daha dişleri sağlam değil yeni çıkıyor nasıl yesin
- +1 yıl
Sen ye ona ver mama gibi ☺️
- +1 yıl
Bol sulandırılmış süt
00 Yorumla Sucuk ver yer
02 Yorumla- +1 yıl