Evcil Hayvanlar Kuşum bana kur mu yapıyor yoksa benimle oyun mu oynuyor? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Gagasını tırnağıma tıklatıyor cik cik çok güzel sesler çıkarıyor bu huy da yeni çıktı vallabazen de kafasıyla parmağımı tokuşturuyoruz Kuşum bana kur mu yapıyor yoksa benimle oyun mu oynuyor? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Sana kur yapıyor bende de var kuş.. Benimki aynen dediğini yapıyor , artı , bir taraflarını yine elime surtturuyor.. valla abartı değil, eş istiyor yazık yaa.. 0 6 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Hadi eşleştirelim hsjsj Yorumla ayna35 +1 yıl Hadi 🙂😉👍🍫 Erkek benimki haa , kaos çıkmasın sonra Yorumla gnl_1998 +1 yıl Benim dişi Yorumla gnl_1998 +1 yıl Albino Yorumla ayna35 +1 yıl Uvvv harika..Benim ki beyaz.. çok az buz mavisi var bu mavilik yüzde 5 i falan.. geneli beyaz Yorumla ayna35 +1 yıl Yanı Albino nun beyaz prensi Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Verdiğin sevginin karşılığını sunuyor. İnsanlarda gördükleri sevgi kadar sevgi sunabilseler keşke 1 0 Yorumla
Muratizm0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kusuyor mu parmağına ya da kusucak gibi şeyler yapıyor mu 0 3 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Yani diline değdiriyor ve yalandan ısırır gibi yapıyor Yorumla Muratizm0 +1 yıl Dikkat et kıstırmasın ablam dkdjdkfjks Yorumla gnl_1998 +1 yıl Isıracağı an ayrı zaten hemen anlıyorum Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl kur yapıyor olabilir kanatlarını da sarkıtıp açıyorsa kur ihtimali yüksek :d 1 0 Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yokluktan, kuş üzerine fanteziler mi kuruyorsun.. Üzüldüm yaa :) 0 0 Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kızışmış kuşun niyeti bozmuş 😁 0 5 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Ama sık sık yapıyor bugün kaç kere tıklaştık belki devamında hoşuna gitti diye oyuna çevirdi Yorumla MrYurtman +1 yıl Çok sık yapıyorsa bence erkek. Emin misin dişi olduğuna, dişiler kır yapmaz normalde çok kudurmadığı sürece 😁😁 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Burnu pembe tabiki de dişi Yorumla gnl_1998 +1 yıl Ve dişiler sinirli olur bu da sinirli Yorumla MrYurtman +1 yıl Muhabbet kuşu üreticisiym ben 😁 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sana kur yapıyor alttan sürtmeye başlarsa şaşırma 0 0 Yorumla
karlidağ038 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Seni bipecek... 😄 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Salak mıısn dişi o Yorumla karlidağ038 +1 yıl Erkektir iyi baktır sen Yorumla
Mikail21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Yok artık 0 8 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Cidden soruyorum Yorumla Mikail21 +1 yıl Oyun oynuyordur ama bu zamanlar tam kuşların çiftleşme zamanı ama masum oyun oynamıyor göründüğü gibi 😀😀 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Bi de dişi olacak Eşcinsel olduk iyi mi sksjsj Yorumla Mikail21 +1 yıl Ahahah bu daha kötü Yorumla Mikail21 +1 yıl Ona bir erkek bulmak lazım ozaman Yorumla Mikail21 +1 yıl Hangi tür bi kuş bu Yorumla gnl_1998 +1 yıl Muhabbet Yorumla Mikail21 +1 yıl Hmm ama dişi demişsin dişiler kur yapmıyor genellikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sana kur yapıyor bende de var kuş..
Benimki aynen dediğini yapıyor , artı , bir taraflarını yine elime surtturuyor.. valla abartı değil, eş istiyor yazık yaa..
Hadi eşleştirelim hsjsj
Hadi 🙂😉👍🍫
Erkek benimki haa , kaos çıkmasın sonra
Benim dişi
Albino
Uvvv harika..
Benim ki beyaz.. çok az buz mavisi var bu mavilik yüzde 5 i falan.. geneli beyaz
Yanı Albino nun beyaz prensi
Verdiğin sevginin karşılığını sunuyor. İnsanlarda gördükleri sevgi kadar sevgi sunabilseler keşke
Kusuyor mu parmağına ya da kusucak gibi şeyler yapıyor mu
Yani diline değdiriyor ve yalandan ısırır gibi yapıyor
Dikkat et kıstırmasın ablam dkdjdkfjks
Isıracağı an ayrı zaten hemen anlıyorum
kur yapıyor olabilir kanatlarını da sarkıtıp açıyorsa kur ihtimali yüksek :d
Yokluktan, kuş üzerine fanteziler mi kuruyorsun.. Üzüldüm yaa :)
Kızışmış kuşun niyeti bozmuş 😁
Ama sık sık yapıyor bugün kaç kere tıklaştık belki devamında hoşuna gitti diye oyuna çevirdi
Çok sık yapıyorsa bence erkek. Emin misin dişi olduğuna, dişiler kır yapmaz normalde çok kudurmadığı sürece 😁😁
Burnu pembe tabiki de dişi
Ve dişiler sinirli olur bu da sinirli
Muhabbet kuşu üreticisiym ben 😁
Oyun yapıyordur ablası
Sana kur yapıyor alttan sürtmeye başlarsa şaşırma
Seni bipecek... 😄
Salak mıısn dişi o
Erkektir iyi baktır sen
Yok artık
Cidden soruyorum
Oyun oynuyordur ama bu zamanlar tam kuşların çiftleşme zamanı ama masum oyun oynamıyor göründüğü gibi 😀😀
Bi de dişi olacak
Eşcinsel olduk iyi mi sksjsj
Ahahah bu daha kötü
Ona bir erkek bulmak lazım ozaman
Hangi tür bi kuş bu
Muhabbet
Hmm ama dişi demişsin dişiler kur yapmıyor genellikle
Başını tut öp okşa