Kedim 8 aylık gece 5 kişilik evde sadece benimle uyuyor bazen bunalıp kardeşimin odasına götürüyorum yok yeri geliyor 😂 neyse sorum şu kedimle uyurken yorgandan ayağımı cikartsam ısırıyor tirmikliyor beni uyandırıyor bununla ilgili ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kedisiyle yatanlar yazdım otomatik düzeltmiş 🥴😒
Sürekli ayağımı ısıran, tırmalayan ve beni uyandıran kedi nasıl vazgeçer?
ohooov😍 o yorgandan çıkan ayağı illa ısırıyolar deliler oyun sanıyolar ya mecburi odadan çıkartmaktan başka çare yook:(
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet yaaa bende bazen odadan atiyorum kapıyı kapatıyorum bu sefer ağlayarak miyavliyor kıyamıyorum geri alıyorum bu sefer burnumu ısırıyor 😂 rahat uyutmuyorlar bizi
Evde benimle birlikte 5 kişi var neden sadece benimle uyumak istiyor bazı insanlar annesi olarak görüyor evden bir kişiyi diyor beni annesimi sanıyor acaba bu şapşal çocuk 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ohooov😍 o yorgandan çıkan ayağı illa ısırıyolar deliler oyun sanıyolar ya mecburi odadan çıkartmaktan başka çare yook:(
Evet yaaa bende bazen odadan atiyorum kapıyı kapatıyorum bu sefer ağlayarak miyavliyor kıyamıyorum geri alıyorum bu sefer burnumu ısırıyor 😂 rahat uyutmuyorlar bizi
miyavlıyo sanki kapıyı aç der gibii😂 ama susuyolar bi süre sonra napalım:((
O daha küçük ve oyun oynamak istiyor. Bunu engelleyemezsin. Bazı kediler büyüse de bu huyundan vaz geçmez.
Vallahi yapman gereken şey şu kedi evi alacaksın ona da alıştıracaksın
Aldım ama alistiramadim miyavliyor benimle yatmak istiyor
O zaman senin kokun olan bi yastık başka odaya koyacaksın ve orda uyuyacak
Evde benimle birlikte 5 kişi var neden sadece benimle uyumak istiyor bazı insanlar annesi olarak görüyor evden bir kişiyi diyor beni annesimi sanıyor acaba bu şapşal çocuk 😂😂
Hahahahaha benim kedimde öyleydi vallahi 😂😂
Ahhahahahaha bide kedim miyavlarken anne diyerek miyavliyor çünkü evdeki herkes babam hariç kediyi annemmm diye seviyor oda anne diye miyavliyor 😂😂
Senin kedi konuşmayı öğrenmiş manyak o zaman 😂😂😂
Evet öğrensin derdini anlatacak kadar konuşsun yeter 😜😂😂
Bizim ki 3 dil biliyordu aksanlı şekilde 😂😂😂
Ooo sizinki baya geliştirmiş kendini😂😂
Ablası özel okula gönderdik 😂😂
Oyşh. Çok tatlı benimki gibi. O senin sevgini istiyor bence kıyamam
Bu geçmeyecek bir durum canı sıkılınca yapar öyle boş bir odanız varsa ona tahsis edin orada yatsın
gece bütün kediler öyle
gece oyun oynamak istiyo gündüz uyuyo
Bu hayvanlar mutasyonlu olduğu için her şey beklenir
Bi kutu al ona alışınca seni rahat birakir
Yok alismiyor sadece yatağımda yatıyor ona yatak vs aldım fayda etmedi
O zaman kolay gelsin sana😄
Ya çok tatlı ama ya bücür😂
Basa gelen sapsal cekilir, baska yolu yok :)
Aynen öyle kediyi seven tırnağına ve ısırığına alışmalı 😂