Yıkadım zaten 😀 ama artık annesinin yanındadır dün iyi hissetmemeye başladı ben de bulduğum uere götürdüm belki ailesi oradadır diye koşarak bir deliğe girdi
Bence de öyle ve pis yerlerde yaşadıkları için tiksiniyorlarda şey bir güvercin buldum kalçasına doğru tüyleri yok ve yaralar var aldım onu ama okulda olduğum için güvenli bir yere bıraktım sence almalı mıyım evde ablam hemşire ilacı vardır ama bilmiyorum annem kızabilir ikinci hayvan olur eve getirdiğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok tatlı. Ama o muhtemelen jardon.(lağım faresi). O yüzden ellerinizi güzel yıkamanızı öneririm.
Yıkadım zaten 😀 ama artık annesinin yanındadır dün iyi hissetmemeye başladı ben de bulduğum uere götürdüm belki ailesi oradadır diye koşarak bir deliğe girdi
Kız olarak fare görüp, ayyy faree diyerek kaçmadığın gibi eline alıyosun, helal olsun xd
Üç arkadaşım daha vardı koşarak kaçtılar ;-;
Sevimli hayvanlar severim
Bir hayvan daha buldum eve gidiyorum ailem izin verirse onu da tedavi için misafir edicem evde
Ve tüm hayvanlar sevimlidir insan hariç
"Ve tüm hayvanlar sevimlidir insan hariç" kesinlikle
güzel gözüküyor..
sanırım hızlı hareket etmesi insanları korkutucu geliyor..
Bence de öyle ve pis yerlerde yaşadıkları için tiksiniyorlarda şey bir güvercin buldum kalçasına doğru tüyleri yok ve yaralar var aldım onu ama okulda olduğum için güvenli bir yere bıraktım sence almalı mıyım evde ablam hemşire ilacı vardır ama bilmiyorum annem kızabilir ikinci hayvan olur eve getirdiğim
zor bir karar..
bakımını yapıp doğaya bıraksanız daha doğru olmaz mı :)
Öyle yapacağım zaten ama bir gece misafr etmek istiyorum annem kızacak ama öyle de bırakamam ki
o halde bir kutu ayarlayın, bir geceden birşey olmaz :)
: ) babam hastalık kapacaksın diyor neredeyse düşünmeden her hayvanı elliyorum ama ellerimi yıkıyorum
Bu el seninse eger fareyidr senin bulduguna inanırım
Benim knk
İnandım tamam
Bu tuvalette çıkıyor haberin olsun kanalizasyon Yaşar
Biliyorum ama olsun yine de tatlı bir hafta kalıcak zaten sonra bırakırım
Evet çok tatlı aynı senin gibi Sanki sana benziyor biraz
yazık bırak annesi filan vardır :(
Evet gittim bıraktım aynı bulduğum yere iyi olmamaya başladı zıplayarak bir deliğe girdi 😅 annesine macerasını anlatıyordur
ahaha :D tatlıymış ama baya
Yaa evet akşam üstü de güvercin almaya gideceğim yaralıydı 🥱 güvenli vir yere bıraktım umarım hâlâ oradadır
Akşam üstü derken bir iki saat sonra 😅
Veterinere götür bence yakınlarda olan :/
Babam ödemeyi kabul etmez ama ablam hemşire evde birkaç ilaç vd var onları uygulayacağım birkaç gün misafir edip onunla konuşacağım
Sokak hayvanlarına ücret almıyorlar diye biliyordum ben :/. Neyse bakalım umarım bir şey olmaz hayvana.
Teşekkürler ama alıyorlar 😀
Asıl sana teşkürler ne güzel düşüncelisin 😅
dikkat et kemirmesin elini
Isıramaz ki çok küçük ağzı nokta kadar
Eline almasaydın keşke hastalık falan kaparsın 🤢
Kapacağım varsa kaparım zaten porselen bebek değilim ya iyileşirim
Fareler bin bir hastalık var veba vb gibi normal hastalık değil hadi evde beslenen hamster olsa neyse bunlar da her türlü hastalık varr
Kız onu eline nasıl aldın 🤨
Normal
Nesi tatlı aw bir de eline almış onu 🤢
:F
Tatlı falan değil şuna bak ://
El erkek eli sanki 😉
Ee ne yapayım sihir mi
🤣 🤣 🤣 Olabilir
😀
Güzel bir atıştırmalık olabilir
Isırmıyormu hanımefendi 😊
Hayır 😀
Tom ve Jerry
😀
Hasta olursun
Olsun
Nasıl tuttun onu annesi neredeydi
Tek başınaydı kuyruğundan tuttum zaten çok yavaş kaçıyordu diğer elimle de gövdesinden tuttum
Yazık ona be 😭
Nedenn kafeste şimdi yemek alıcam okuldan sonra bir hafta sonra da serbest kalıcak zaten
Nasıl gördün ya onu
İnan bilmiyorum 1’5 miyopum ama her hayvanı görürüm ne kadar uzak olsa da ama insanları tanıyamam bak 😅
Maşallah ben göremezdim
Teşekkürler
Kedi misin mübarek
Evet 😀
Kaçmasına fırsat vermeden yakalamışsın hehe
Bebek kii beceremedi kaçmayı kuyruğundan tuttum
Tüm farelere duyrulur: bu kadını görünce kaçın 😂
Yaa wpeowps
Nası yakaladın len
Kaçamadı ki bebek 😅