Evcil Hayvanlar Hayvan bakmanın zorlukları nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayvan bakmanın zorlukları nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Kedilerle ilgili ayrıntılı bilgi olursa sevinirim. Sorunlarla birlikte çözümlerini de yazarsanız güzel olur. Hayvan bakmanın zorlukları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl hayvandan büyük ihtimalle fazla yaşayacaksın ayrılması var 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kıl tüy vs çok olur besleyecek ortam vs olması gerekir 0 0 Yorumla
Savcıolmakistiyor Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yeni doğum yaptığını düşün, artık bir bebeğin var hepsi bu 0 0 Yorumla
Bjkdamla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl O hayvanı sevdik ten sonra zor gelmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne bakacaksın hepsinin zorluğu farklı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kedi düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kediyi cok kıl döküyor ve kokuyor diye duymustum her yer kıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayvandan büyük ihtimalle fazla yaşayacaksın ayrılması var
Kıl tüy vs çok olur besleyecek ortam vs olması gerekir
Maliyet, emek, zaman ve sorunluluk
Yeni doğum yaptığını düşün, artık bir bebeğin var hepsi bu
Kedi bakmanın hiçbir zorluğu yok
Bakacağın hayvana göre değişir
O hayvanı sevdik ten sonra zor gelmiyor
Ne bakacaksın hepsinin zorluğu farklı
Kedi düşünüyorum