Ağzı var dili yok hayvanların ve biz insanların onlara Ne kadar ihtiyacımız var bir anlasak keşke ;) Hayvanlara zarar veren iki ayaklı hayvanlar özellikle anlasalar mükemmel olur.
Nasılsınız? Umarım sağlığınız ve keyfiniz yerindedir. Sorunuzu okudum zira soruyu kendime göre tekrardan şekillendirerek yanıtlayacağım. * Sevgi, hayvan sevgisi, insan sevgisi veya bir eşyayı sevmek. . . Bunların hepsi sevgidir. Bende bir insanda sevgi olmazsa, nasıl olunur onu açıklamak isterim. Sevgiden yoksun kalmış, sevmemiş, sevilmemiş bu türde insanlar ne yazık ki pek yalnızdır. Bir yanı eksik kalsa yine iyi. Bu bireylerin telefon rehberlerinde bir çok kimse kayıtlı olmasına rağmen ne yazık ki tek bir dostu bile olmayabilir böyle kimselerin. İşte bundandır ki, Alman bir araştırmacı, çocuklara anne sevgisinin aşılanmasını ve annelerin çocuklarını severek büyütmesi gerektiğini vurgulamaktadır bir çalışmasında. Bende bundan yola çıkarak, çocuklarda sevgi eksikliği durumunun, yetişkinlikte çok daha kötü durumlara yol açtığından bahsetmek isterim. * Suç * Kötülük * İntihar * Zarar verme * Faydalı olamama gibi bir çok duruma sebebiyet verebilir. Sorunuza ve soru içeriğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakınız...
Ben onu sevdiğim , güvendiğim kadar insanlara güvenip sevemiyorum... restaurantım var ve hergün kalan yemekleri 2ye bölüyorum ihtiyacı olanlara ve hayvanlara veriyroum... onlar o kadar zararsız ki aslında sadece size güvensinler bir kere ömür boyu dostunuz olur asla bırakıp gitmez sizi.
Ben bu konuyu sonuna kadar katılıyorum hatta bir söz vardır ayvan sevmeyen insan sevmez dolayısıyla eğer bir insan hayvan sevmiyorsa bitki sevmiyorsa o insanın merhameti vicdanında sorun var demektir
Hayvan seven insan karşılıksız sevmeyi öğrenir. Merhameti, sevgiyi, sahiplenmeyi en güzel haliyle yaşar. Hayvan sevgisi olmayan insan tamamlanamayacak kadar eksiktir.