13 yaşında bir kardeşim var, 2 ay önce 6 yıldır baktığı kedisi öldü maalesef ki. Arada sırada arka bahçeye kedisinin mezarına gidip karşısında hiçbir şey yapmadan duruyor sadece saatlerce. Şu an yine gitti kedisinin mezarına ve ağlıyor sanırım. Yanına gitmeli miyim? yoksa böyle bir durumda yalnız mı bırakmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yanına git kesinlikle. Onunla birlikte yas tut. Evcil hayvan ölümü kardeş, evlat ölümü gibi acı verir insana. Abartmıyorum.
Psikolojik destek de alabilir. Insanlara basit bişey gibi geliyo bi evcil arkadaşların ölümü ama öyle değil :(
Cidden, şu 2 aydır araştırmadığım yer, sormadığım kişi kalmadı ne yapmalıyım diye. Herkes yeni kedi al diye zırvalıyor bir şeyler. 6 yıl 6 saat gibi geliyor sanırım anlayamıyorum artık. Biraz mantıklı düşünseler 6 yıllık bir kedinin üstüne yeni bir kedi getirilmeyeceğini anlarlar aslında ama. Beraber büyüdüler resmen, bu kadar basite alınacak bir şey değil gerçekten, beraber yatıp beraber kalkıyorlardı.
aynen yaa kesinlikle diyorum ya gerçekten kardeş ölümü gibi acı veriyo insana :( bi arkadaşım var köpeği öldükten sonra kızın karakteri değişti resmen. suratı daima asık ve yakın ilişkiler kurmaktan keyif almayan birine dönüştü. eskiden hiç öyle diildi.
Çok büyük bi travma beraber büyüdüğün evcil dostunu kaybetmekten gerçekten
acısını küçümsemeyen, ciddiye alan birileriyle konuşmaya ihtiyacı vat bence arkadaşının. mesela seninle :)
Bende sohbet etmeye çalışıyorum ama mesafeli ve soğuk davranıyor. Öyle bir duruma geldik ki artık sırf odasından çıkmamak için onun olan içecekleri, yiyecekleri odasında tutuyor. Konuşmaya çalışınca kısa kısa cevaplar veriyor sürekli eskiden bizimle hep sohbet ederdi yanımıza bile gelmiyor artık. Herkes duruma alışmaya çalışıyor yalnız bırakın gibi şeyler söylüyor ama gün geçtikçe daha çok depresyona sürükleniyormuş ve içine kapanıyormuş gibi hissediyorum artık. Çökmüş halde resmen.
Daha çok genç sonuçta, genç yaşında böyle büyük bir kayıp ve travma yaşaması beni de çok üzüyor. Elimde olsa benim ömrümden alır kedisine veririm.
2 ay geçmiş ölümün üstünden demişsin galiba bi yorumda. bence artık toparlanma evresine geçmiş olması gerekiyo ya. ailesine desen bi psikologa psikiyatriste falan götürseler. sonuçta günlük rutinini de olumsuz yönde etkilemye başlamış :/
Bilmiyorum ya, ne kadar böyle devam edeceğini tahmin dahi edemiyorum artık. Biraz zaman geçsin istiyorum üstünden 3-4 ay gibi. Şimdi daha çok yeni gibi, biraz toparlayabilse kendini çok iyi olacak.
İçinden kedisiyle konuşuyor bence. Şu an yalnız bırakmalısın
Destek ol kafasini dağıtacak şeyler yap ilgilen biraz unutsun
Canım benim ya, yerim. Git bence
Kedisi öldüğünden beri soğukkanlı ve mesafeli yaklaşıyor. Ben öldüğünde hüngür hüngür ağlar ortalığı ayağa kaldırır diye düşünüyordum ama 4-5 tane yaş düştü sadece gözünden. Herkes rahat bırakın kendi haline bırakın gibi şeyler söylüyor 2 aydır. Birkaç kişiye daha sordum boşver ağlasın rahatlar gibi şeyler diyorlar. Gitmek doğru mu olur?
Yanında olman daha iyi hissettirir bence, içine kapanmış çocuk belki birisini istiyordur yanında
Of evet ya, çok fena kapandı içine. Odasından dışarı bile çıkmıyor artık. Çökmüş halde resmen ama herkes alışır zamanla gibi şeyler söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Yeni kedi alın
Gerçekten, şu 2 ay önce istediğim her tavsiyede "yeni kedi alın" gibi şeyler görmekten bıktım. Biraz düşünün lütfen, 6 yıldan bahsediyorum. 2 ay oldu daha, o kadar kolay mı ölen bir kedinin üstüne yeni bir kediye daha bakmak? ben yanına gitmeli miyim diye soruyorum siz bana yeni kedi alın diyorsunuz, ne alaka?
Git bi bak
yalnız bırak bence