Bizim kuş öldü bir kaç gün önce babam unutamıyor hergün söylüyor vah canım kuşum diye bende çok üzüldüm ama unutmak istiyorum artık ve unutması için kedi aldım daha henüz gelmedi sütten kesilecek ama gene unutamıyor kuşu kedi gelince unutur mu? Ve unutamazsa eğer ona süpriz yapmak istiyorum yavru yeni bir kuşla iki hayvan olur evimizde çok güzel olur 🧚🏻🥺
Başın sağ olsun, şimdi ölen bir hayvanın acısını başka bir hayvan olarak kapatabilirsin ama aynı sevgiyi veremezsin, yazık olur hayvana, benimde köpeğim öldü ben sırf başka bir köpeğe ölen köpeğim gibi davranamayacağım için köpek beslemem
Ben de aynısı yaşadım. Kuşlarım ölünce başka hiçbişey sevmem ve onlara ihanet edecekmişim gibi geldi. Sonra onu yendim ve 1 yıldır kedim var. Daha önce istemediğim için pişmanım
kesinlikle kedi sahiplenmelisin evin icine huzur neşe mutluluk giriyor babam ona kizim prensesim diyor hatta sunu yazarkende diyor 😂😂 kesinlikle kedi sahiplen kendini yalniz hissetmezsin ve dinde kedinin yeri ayrı çok huzur dolar eviniz