Evcil Hayvanlar Kedim koltuk altımı yalıyor neden! ilginç değil mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoş Geldiniz🌼Sizin de kediniz değişik şeyler yapıyor mu?Koltuk altımı çok yalıyor gıdıklanıyorum normalde izin vermiyorum çok hoşuna gidiyor haralde niye yapıyor?#Moldovyapapatya Kedim koltuk altımı yalıyor neden! ilginç değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok alıstırmaman gereken bur durum bır seklde bundan onu uzaklastırman sart aksı takdırde onun ısteklerı degısecek Bu hareketı hep yapacak 0 0 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ya benim köpeğim de koltuk altımı ve boynumu yalıyor salak :d 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence mesele senin yalatıyor oluşunda uzak tut hayvanı xksmxkskxn 1 0 Yorumla
VeilOfFire Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hayvan işte ne yaptığını, neyi neden yaptığını bilmiyor. 1 3 Yorumla eexeelanss +1 yıl Bilse zaten yapmaz Yorumla VeilOfFire +1 yıl @eexeelanss Evet yapmaz. Yorumla eexeelanss +1 yıl O zaman hayvan değil Yorumla
Kafkaslıkumral Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Naptığının farkında değil saftirik 😂 1 0 Yorumla
türkiyetürklerindir Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl izin verirsen emin ol her yerini yalar..:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cok alıstırmaman gereken bur durum bır seklde bundan onu uzaklastırman sart aksı takdırde onun ısteklerı degısecek
Bu hareketı hep yapacak
Ya benim köpeğim de koltuk altımı ve boynumu yalıyor salak :d
Bence mesele senin yalatıyor oluşunda uzak tut hayvanı xksmxkskxn
Hayvan işte ne yaptığını, neyi neden yaptığını bilmiyor.
Bilse zaten yapmaz
@eexeelanss Evet yapmaz.
O zaman hayvan değil
Sabah sabah güldürdün
Naptığının farkında değil saftirik 😂
izin verirsen emin ol her yerini yalar..:)
Yüzümü yalıyo bir de dirseğimi
Bunda yanlış bir şey yok..
Veterinere sor
Manyak yav.