dişi kedimin yanına kısır bir kedi aldık evdeki kedim kızgınlığa girdi bugün tam 10 dakika çiftleştiler. dayanamadım evi terk ettim şimdi sürekli cilveleşiyolar :((( Kısır kedi çiftleşirmi? Ne yapacağım?kısırlaştırılmış erkek kedi çiftleşebilir mi
Kısır sandığım kedi dişi kedimle bir şeyler yapıyor şoktayım:((?
Çok sık görülmese de, bazı kediler kısırlaştırma işleminden sonra kızışmaya devam eder. Buna neden olan birkaç şey var.
Bazı kedilerde testis gömüklüğü olduğundan dolayı veterinerler sadece bir testisi alıp bırakır. Bir testis daha iç kısma gömük kaldığından dolayı bırakılır. Veterinerler ikisini de aldığını sanarak işlemi bitirir ama bir tanesini hala olduğu için kedi üremeye devam eder. "Kısır erkek kedi çiftleşir mi" sorusunun cevabı bu olabilir. Veterinere tekrar başvurmanızda fayda var.
Bazı kedilerde ovaryum kalması sık sık görülebiliyor. Eğer kısırlaştırma işleminden önce çiftleştirme olduysa, kediler bu davranışları benimsediği için tekrarlıyor olabilir.
Bence yapman gereken kısır kedinin kısır olduğundan emin olmak. Eğer gerçekten kısırsa en azından yavru kedilere sahip olma gibi problemin olmayacak. Artık cilveleşip sevişmelerini istemiyorsan kısır kediyi evden uzaklaştır
Doğası gereği tabiki. Kısır olması.. olmaması anlamına gelmiyor sadece yavru oluşumuna engel.. daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum.. saygılarımla. .😶
ya :) varya güldüm resmen ya :D evdekiler uyandı yemiederim :) güldürdün valla :) hehhehe :D alllah iylini versin ya :D bide korkmus hehhe :D muck kıyamam ya:D d
kısır olabilir ama ciflesemezler diye bir kural yok sadece tüpler kapalıdır hamile kalmaz ama kedi gerçekten kısır sa şahıstan mi yoksa Ped shop tanmi aldın
En İyi Cevaplar