Evcil Hayvanlar Kedimi çamaşır makinesinde yıkasam yumoş gibi olur mu acaba? HzLuciferrr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok pislendi pasaklı oldu iyice çamaşır makinesinde yıkasam bisey olur mu 😂😂😂 Kedimi çamaşır makinesinde yıkasam yumoş gibi olur mu acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Acı çekerek ölmesini sağlarsın ama evet yumuşacık çıkar. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öteki dünyaya göndermek mi istiyorsun? 🙄Bu kedi neden bu kadar tatlı? 😏 1 3 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Bana çekmiş 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tuzlusun o tatlı abartma 😏 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Tuzlu kahveyim ben 😅 Yorumla
Kedizm Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Evet at oluyorlar, yumoş koy bol bol. Hatta ben ısı derecesini yükseğe ayarlıyorum kedim habire çekip küçülüyor, hep bebek hep bebek yani 😻😹 1 0 Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl yaaa sunun suratina bakar misiniz nasil yikayabilirsin ki bunu 2 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sonrada kurutma makinesine at ama hasta olmasın sonra 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Allahına kavuşur yapma böyle şakalar 🥲 3 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Allah gecinden versin deme öyle 😒 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bana ver, ben yumoş gibi yaparım onu. 1 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Sana veriyimde midene indir dimi 😒 Yorumla ta00ta +1 yıl Yoo, ruhu doycak ikimizin de Yorumla
itsmezehra Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Niye bu kadar tatlı bu 🌸 1 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Bana çekmişte ondan Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kediyi öldürmek mi istiyorsun? 😯 1 4 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Kendime kıyarım ona kıymam ben 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ama çamaşır makinesinde yıkayacakmışsın... 😐 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Orda uyumayı seviyor yanıma gelmiyor artık ne varsa makinede anlamadım bende 😒 Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Orası rahat geliyor demek ki. 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acı çekerek ölmesini sağlarsın ama evet yumuşacık çıkar.
Öteki dünyaya göndermek mi istiyorsun? 🙄
Bu kedi neden bu kadar tatlı? 😏
Bana çekmiş 😌
Sen tuzlusun o tatlı abartma 😏
Tuzlu kahveyim ben 😅
Evet at oluyorlar, yumoş koy bol bol. Hatta ben ısı derecesini yükseğe ayarlıyorum kedim habire çekip küçülüyor, hep bebek hep bebek yani 😻😹
yaaa sunun suratina bakar misiniz nasil yikayabilirsin ki bunu
Sonrada kurutma makinesine at ama hasta olmasın sonra
Allahına kavuşur yapma böyle şakalar 🥲
Allah gecinden versin deme öyle 😒
Bana ver, ben yumoş gibi yaparım onu.
Sana veriyimde midene indir dimi 😒
Yoo, ruhu doycak ikimizin de
Niye bu kadar tatlı bu 🌸
Bana çekmişte ondan
Kediyi öldürmek mi istiyorsun? 😯
Kendime kıyarım ona kıymam ben 😒
Ama çamaşır makinesinde yıkayacakmışsın... 😐