Arkadaşın kedisi doğurmuştu bende annesini emmeyi bıraksın yavru kediyi sahiplenmek istedim ve aldım.1 ay oldu benimle yaşıyor kumundan yeminden yatağından herşeyiyle kaliteden ödün vermedim. Çok da tatlı öpmeye doyamıyorum daralıyor onu severken 😁 öpmekten artık kedi çıldırıyor. Ama çok seviyorum çok tatlı. Neyse ben işe gidiyorum 10 saat evde iki oda arasında koşturup duruyor. Dün ilk defa parka götürdüm ve düşündüm. Allahım ben bu Tokyoyu neden dört duvar arasında hayatını zindan ediyorum doğal ortamına dışarı da daha mutlu olacak 🤔 Kediye bencillik ettiğimi düşünüyorum ben geziyorum ama o evin içinde. Evim daire müstakil olsa benimle kalsın ne güzel dışarı çıkar gezer karnı acıkınca gelir eve girer çıkar. Ben düşündüm Haziran ayında biraz daha büyür doğal ortamına dışarıya bırakma kararı vereceğim biraz zor olacak ama 😏
Sizce günaha girermiyim?
Sizce günaha girermiyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba.
Günaha girmiyorsun.
Onu bırakacaksın ve düşünsene dışarda yanlız kalacak. O kadar tehlikeler var ki. Minik daha o. Kendini koruyamaz. Köpekler bile saldırır.
Ya aclık? O nasıl yanlız başına küçük karnını iki lokma yemek bulup doyuracak?
Sence bunu yapabilirmi yanlız?
Onun sıcak bir yuvaya ve bir kab yemeğe ihtiyacı var.
Kedine yapacağın en büyük kötülük onu evden atmakdır. Eminim ki zaten vicdanın el vermez.
Lütfen onu yanlız bırakma. Sana çok ihtiyacı var.
Şu an değil Yaz ayında haziran temmuz gibi. O zaman kocaman olacak. Sokaga kısmen atmayacagim sadece yazlikcilarin insanlarin cok olduğu yere birakacagim. Bide nasıl onu terkedecegim bilmiyorum 😏 Kaldığım yer daire 1+1 ev onun doğaya güneşe yağmura sosyal hayata ihtiyaci var biraz daha büyüsun de
Sosyal hayat dediğin tehlikelerle dolu!
Bazen kedisini gezdirenler var.
Bende gezdiririm.
Gezdir yeterli bu kadar.
Bence hiç apartmanda büyütme...
Evet bende onu düşündüm. Dün parkta kedi gördü anlamsız anlamsız baktim kuş gördü şaşırdı köpek gördü merak etti. Cime basarken tereddüt etti sonra alıştı. Eve getirdim tırnaklarını kestim bi tuhaf hissettim ben ne verirsem ne yaparsam ne istersem onu yapmak zorunda kendi kararlarını kısmen veremiyor 😏