Evcil Hayvanlar Civcivlerim nasıl gözüküyorlar, civciv beslemek ister miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Çok civ civ yapiyolar 🤣🤣🤣kafam şişti ama yine de çok tatlılar ya 🥰 Civcivlerim nasıl gözüküyorlar, civciv beslemek ister miydiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
NetwaRe Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 57% +1 yıl Birde yaşadıkları alan hakkında fotoğraf paylaşsana 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vakit gelince o da paylaşırım 🥰 Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl ıthalat ihracat mi :) bence güzeller kümes yok mu kumes valla bakimi zor kolay gelsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Onlar 10 gün kalacak öyle 30 zar tane ayrı ayrı koyuyon elektrik ısıtıcısi yanına sonra dışarı artık kumese Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Maşallah bunları nerden çıkartırdın onların sesleri bile mutluluk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Makinede Yorumla Yaşam90 +1 yıl Sen süper çalışkan kadınsın ver şeyde anlıyorsun Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl 😂 herşeyin yavru hâli tatlı oluyor. Oyuncak gibiler. Arasına yavru kedi atasim geldi 2 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Aboww gız bu kadar civcivi ne yapcan? Çiftlik mi var? Maaşallah nazar değmesin çok tatlılar. 1 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Çok tatlılar ama bizde çok buyuturduk çok zahmetli ya bakmak 1 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Oha çok iyi, güzel bak onlara ama ölmesinler sonra :) 1 0 Yorumla
TuƝișș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tiplere bak çok tatlılar. Bu ne la aşiret gibi, kaç kişi bunlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 150 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl çok güzeller gerçekten..benim civcivle pek güzel anılarım olmasa da çok seviyorum :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben büyüttüm ikikere annesi ölmüştü civ civken bakması kolay ama büyüyünce izdiham 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 354 cevap paylaştı. İlk koliyi metrobüse çevirmişsin yazık be 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Çıkarınca hepsi bir araya koydum şimdi öyle değil yani 😀 Yorumla badarbungaa +1 yıl Ohhh sevindim minnaklar adına Yorumla Soran +1 yıl Kısmetse bir aftaya kadar gaz yavrusu olur onlari bekliyorum bende bu gün 25 gün oldu daha az kaldı yani Yorumla badarbungaa +1 yıl ☺️☺️☺️☺️sevindim adınıza efendim Yorumla
xAlfìerìx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Civcivleri neden besliyorsunuz 1 3 Yorumla xAlfìerìx +1 yıl Soru sordum niye cevap vermiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Nedeni olur mu satıyoruz Yorumla xAlfìerìx +1 yıl He işte ondan sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben civciv almak istiyorum ama satan yer pek bulamadim siz satiyor musunuz ya da nereden bulabilirim fikriniz var mi yer İstanbul 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl böyle bir ortamda %95'inin ölecek olması kötü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle ortam değil ki sadece çıkarınca bir arada koydum yerlerine koyunca okadar aptal değilim yani Yorumla Desuyonee +1 yıl iyi bari Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl napiyorsun bu kadar civcivle 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Büyütüp satıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasiyorlar mi Yorumla Soran +1 yıl Niye yaşamasınlar ki Yorumla Ercan3737 +1 yıl :) 5 e al 20 ye sat:)) Yorumla Soran +1 yıl @Ercan3737 yok biz kendimiz üretiyoruz makine var yani 😀 Yorumla Ercan3737 +1 yıl :) oda guzelmis ama iyi para var o iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl makine civcivlerinin cogu telef oluyor sebepsiz, o yuzden sordum Yorumla Ercan3737 +1 yıl Makine dedigi isikli isitici buzdalabi gibi bisi icine isikli isitici belirli isiya ulatiginda tamam dir Yorumla Soran +1 yıl Şimdi yakında gaz civcivlerim olur 🤣az kaldı Yorumla Ercan3737 +1 yıl :) hororz yok mu valla yumirtasini satsan gene iyi para Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Makineden mi çıkarttın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Valla benimkiler doğal Tavuk cikartiyo sağolsun 😃 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama tavuklar her zaman yatmıyor bize de her zaman üretecek bir şey gerekli olduğu için makine sağolsun Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Nazar mi ettin 5 civciv çıkmıştı 1 ölmüş 😥 Yorumla
Maestro81 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl O beyazların hepsi horoz çıkabilir 🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar fark etmiyor ki kısmet ne isterse öyle olsun onlar zaten etlik için yumurta için değil Yorumla Maestro81 +1 yıl Evet biliyom etlik için 👍 Yorumla
Semh-rarara Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatlılar her şeyin bebekleri güzel oluyor 😂 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Öf ne civ civ tava yapılır bunlardan be 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. çok tatlılarr😻 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Sevimliler 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Birde yaşadıkları alan hakkında fotoğraf paylaşsana
Vakit gelince o da paylaşırım 🥰
ıthalat ihracat mi :) bence güzeller kümes yok mu kumes valla bakimi zor kolay gelsin
Onlar 10 gün kalacak öyle 30 zar tane ayrı ayrı koyuyon elektrik ısıtıcısi yanına sonra dışarı artık kumese
Maşallah bunları nerden çıkartırdın onların sesleri bile mutluluk
Makinede
Sen süper çalışkan kadınsın ver şeyde anlıyorsun
😂 herşeyin yavru hâli tatlı oluyor. Oyuncak gibiler. Arasına yavru kedi atasim geldi
Aboww gız bu kadar civcivi ne yapcan? Çiftlik mi var? Maaşallah nazar değmesin çok tatlılar.
Çok tatlılar ama bizde çok buyuturduk çok zahmetli ya bakmak
Oha çok iyi, güzel bak onlara ama ölmesinler sonra :)
Tiplere bak çok tatlılar. Bu ne la aşiret gibi, kaç kişi bunlar
150
çok güzeller gerçekten..
benim civcivle pek güzel anılarım olmasa da çok seviyorum :)
ben büyüttüm ikikere annesi ölmüştü civ civken bakması kolay ama büyüyünce izdiham
İlk koliyi metrobüse çevirmişsin yazık be
Çıkarınca hepsi bir araya koydum şimdi öyle değil yani 😀
Ohhh sevindim minnaklar adına
Kısmetse bir aftaya kadar gaz yavrusu olur onlari bekliyorum bende bu gün 25 gün oldu daha az kaldı yani
☺️☺️☺️☺️sevindim adınıza efendim
Civcivleri neden besliyorsunuz
Soru sordum niye cevap vermiyorsunuz
Nedeni olur mu satıyoruz
He işte ondan sordum
ben civciv almak istiyorum ama satan yer pek bulamadim siz satiyor musunuz ya da nereden bulabilirim fikriniz var mi yer İstanbul
böyle bir ortamda %95'inin ölecek olması kötü
Böyle ortam değil ki sadece çıkarınca bir arada koydum yerlerine koyunca okadar aptal değilim yani
iyi bari
napiyorsun bu kadar civcivle
Büyütüp satıyorum
yasiyorlar mi
Niye yaşamasınlar ki
:) 5 e al 20 ye sat:))
@Ercan3737 yok biz kendimiz üretiyoruz makine var yani 😀
:) oda guzelmis ama iyi para var o iste
makine civcivlerinin cogu telef oluyor sebepsiz, o yuzden sordum
Makine dedigi isikli isitici buzdalabi gibi bisi icine isikli isitici belirli isiya ulatiginda tamam dir
Şimdi yakında gaz civcivlerim olur 🤣az kaldı
:) hororz yok mu valla yumirtasini satsan gene iyi para
Makineden mi çıkarttın
Evet
Valla benimkiler doğal
Tavuk cikartiyo sağolsun 😃
Öyle ama tavuklar her zaman yatmıyor bize de her zaman üretecek bir şey gerekli olduğu için makine sağolsun
Nazar mi ettin 5 civciv çıkmıştı 1 ölmüş 😥
Hepsi çok tatlı küçücükler♥️
O beyazların hepsi horoz çıkabilir 🤔
Onlar fark etmiyor ki kısmet ne isterse öyle olsun onlar zaten etlik için yumurta için değil
Evet biliyom etlik için 👍
Ilk görüşte sarmısak sandım 😂
Çok tatlı duruyorlar evet 🥰
bikaç tane verde bakalım kanki
Tatlılar her şeyin bebekleri güzel oluyor 😂
Çok tatlılar. Minicik minicik.
Öf ne civ civ tava yapılır bunlardan be
Jdjdjdjdjdj idare ederleer
cok tatlıalr yerim mk
üfff mangal kokusu geldi
Çok güzel
Çok sevimliler 🙂😃