Arkadaşlar kedim eşimi çok seviyor, benden daha fazla seviyor. Eşimle evlenmeden önce böyle degildi bana aşırı düşkündü ama nasıl oldu anlamadım. İlgim ve sevgim hiç azalmadı aksine daha fazlalaştı. Kedimin kocamı değil yeniden beni daha çok sevmesini istiyorum neler yapabilirim? Kedilere büyü tutar mı en kötü ihtimalle?
Hayvanlarda genel olarak erkeklere ve annelere karşı daha büyük bir sevgi var. Bunu, kendi köpeğim ve çevremdeki diğer hayvan sahiplerinin düşüncelerinden hareketle söylüyorum..
Ayrıca bütün bakımını siz yaptığınız halde size değil de eşinize daha bağlı olması durumunu çok çok iyi anlıyorum. 😂
Kediler özgür ruhlu hayvanlardır. Kimi isterse onu sever. Asla bir köpek gibi bağlılık hissetmez. İlginizi biraz azaltmanızı öneririm. Hani haynanın sizden bunalmış olma ihtimali de mevcut. Bu bakımdan bir süre rahat bırakalım onu. Kendi kendine gelecektir size.
Ahahah çok tatlısın ya😍 benim ev arkadaşımın kedisi öyle olmuştu, bi süre sonra bana bağlanmıştı kız evde duvar yumrukluyordu en son akskak bilirsin kedilere akıl sır ermez🤣
Çok tatlı 😍 Hayvanlar rüşvet vererek ya da kandırarak kendimizi sevdiremeyiz. Onlar çok hislidir sadece içten severek kendimizi sevdirebiliriz. İçten olun yeter
Neyse sen yinede hakkimda söylenen asilsiz iddialara kulak asma itibar etme ben sanal dünyanın en prestijli en iyi patronuyum ben olmasam dış dünyadan habersiz TV başında yaşlanacaktiniz sayemde oturduğunuz yerden dünyayı keşfediyorsunuz bu iyiliklerimi unutmayın 😂