Kedimle nasıl bağ kurabilirim?

Merhabalar benim kedi besleyen arkadaslar icin bir sorum olacaktı. British kedim var daha 2 aylık. Kedime tasma taktım alıştı 5-6 günde ve tasmayla oynamayı bıraktı. Zili de yok zaten tasmanın. Uykusunda kendini sevdiriyor ama uykulu olmadığı zamanlar ne zaman sevmeye kalksam ters dönüp elimi ısırıyordu. Ben haraketsiz kalıyordum o da uzun süre bırakmıyordu. Elimden koluma her yeri dişliyordu. Ben cinsi sebebi ile uysal bir kedi olur diye dününürken oldukca agresif davranıyordu. Gece uyurken yine basıma gelio uyuyor fakat ısırma huyunu asla bırakmıyor. Oyun amaclı değil gayet sert şekilde ısırıyor. Bu davranısı normal mi? Gercekten uysal bir kedi olmasını istediğim icin ben cok üzülüyorum. Geçen gün ısırıyor diye ağladım. Yani ne yapıyorum ki sadece sevmeye calısıyordum. Dün tasmasını cıkardım. Belki ondandır diye kedim çok daha uysal bir kedi oldu. Artık sevmeye çalıştığımda bazen sevdiriyor. Bazen de patisiyle itiyor. Ama artık ısırmıyor. Eskiden elimi cizip diş izleri bırakan kedi artık en fazla elimi itiyor. Baya sakinleşti. Gercekten tasmayla ilgili bir durum olabilir mi? Yani ben anlayamadım tasmayla ilgisini. Eğer kedi besleyen arkadaslar varsa bana yardımcı olursa cok seviniirm. Ve kedimi uysallaştırıp onla bağ kurmak icin ne yapabilirim? Hangi davranıslarda bulunmalıyım. Besleyen arkadaslar varsa beni aydınlatabilir mi lütfen. Çok teşekkürler

Kedimle nasıl bağ kurabilirim?