Evcil Hayvanlar Hiç kedi gezdiren birini görmedim neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hep köpek gezidiriyolarbi kedi sahibi olsam onu dışarda gezdirsem kızların ilgisini çeker mi acaba Hiç kedi gezdiren birini görmedim neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
çileklimantı Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Benımkı ozurlu gıbı yurumez rezıl eder mesela😄 dısarı cıkınca bana yapısıyor ne yere ınıyor ne bısey 0 0 Yorumla
yasin_gencc Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Aynen parada oldumu yanına gelip köpek olurlar kedinin yanına. 0 0 Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben gördüm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl tasma varmıydı Yorumla султан +1 yıl Evet çünkü ben gezdirmiştim Yorumla Soran +1 yıl kedinin haberi var mı bundan Yorumla султан +1 yıl Var? Yorumla Soran +1 yıl sana özel şeyler sormak istiyorumözelden Yorumla султан +1 yıl Hayır, iyi günler. Yorumla
ovşitcamoncamon Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl tipsizsen çekmez tipliysen iyi bi taktik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oldukça tipliyim Yorumla ovşitcamoncamon +1 yıl o zaman iyi bi taktik olabilir ama bi kız durup dururken yanına gelip köpeğin var diye aaaa köpeğin var o zaman beni s. k demez senin iletişim kurman lazım genellikle kızlar erkeklerden bekler çünkü adımı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benımkı ozurlu gıbı yurumez rezıl eder mesela😄 dısarı cıkınca bana yapısıyor ne yere ınıyor ne bısey
Aynen parada oldumu yanına gelip köpek olurlar kedinin yanına.
Ben gördüm
tasma varmıydı
Evet çünkü ben gezdirmiştim
kedinin haberi var mı bundan
Var?
sana özel şeyler sormak istiyorum
özelden
Hayır, iyi günler.
tipsizsen çekmez tipliysen iyi bi taktik
oldukça tipliyim
o zaman iyi bi taktik olabilir ama bi kız durup dururken yanına gelip köpeğin var diye aaaa köpeğin var o zaman beni s. k demez senin iletişim kurman lazım genellikle kızlar erkeklerden bekler çünkü adımı
Ben gördüm. Bence çekmez