Evcil Hayvanlar Evlenince bir sürü kedi beslemek istesem kocam beni boşar mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ya böyle milyonlarca kedim olsun istiyorum🐈🐈🐈 miyav seslerinden uyuyamamak istiyorum😁 Evlenince bir sürü kedi beslemek istesem kocam beni boşar mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bir sürü istemese bile 1-2 tane kabul ettirip onları yavrulatabilirsin. Kendin yavrulatınca kıyamıyorsun, yavrun gibi oluyor :) 0 1 Yorumla cruze42 +1 yıl Kedi yavtunux gbi olur hersey degerli olur birtek koca degwrsz Bi hayvan dır kadında çok garip Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir sürü değil ama 1-2 tane olursa ve kocan da seviyorsa sıkıntı olmaz. Ben kedileri severim ama çok fazla olursa yaşanmaz ederler bu da bir gerçek. 0 0 Yorumla
cleanman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kediler için ayrı bir ev bile alırdım senin gibi karım olsun da derdim bu olsun :D 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bende olsam bosarim bukadar kedide çekilecek dert dert değil 0 0 Yorumla
cruze42 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Yoo sen kalıcı vefalı ol üstüne hergün dayak at adama yinerazı olur 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 549 cevap paylaştı. Kedi beslemek meşakkatli bir iş bir sürü olunca daha zorlaşıyor aklı olan yapmaz. 0 0 Yorumla
Whatdidingülüm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Şunlardan birkaç tanesini ısırsam herşey daha güzel olacak 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Orası çin restoranı. Kediler de kesilmeyi bekliyor bence. :P 0 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Hayvanları sevmek güzel şey 😄 insanına göre değişir bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende besliyorum😊 evlendigimizdede nisanlim soz verdi bir kac tane daha alacak. Onlar bizim canlarimiz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En son evde en fazla 3 evcil hayvan besleye biliyoruz diye duydum biraz zor gibi hayvanlar artık çipleniyor bide. 0 0 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Hayvanlari severim ama bahceli bir evim olursa beslemek isterim. Diger turlu evde hayvan beslemek bana gore degil pek. 0 0 Yorumla
Quizler Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Bence boşar çünkü bir sürü kedi diyorsun kedilere mi bakacaksın kocana mı? 0 0 Yorumla
Muğlam Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bunları da vlenmeden önce basıl hayat istediğini anlatırsın sevgiline. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Büssürü zararlı bir istek 😂 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 523 cevap paylaştı. Bir kediyle evlenirsen sorun yasamazsin. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 661 cevap paylaştı. Umalım ki hayvan sever kocaya denk gelesin. 0 0 Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir tane neyse de 100 tane olursa kocan karışır 🤣 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Böyle olursa evet 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir sürü istemese bile 1-2 tane kabul ettirip onları yavrulatabilirsin. Kendin yavrulatınca kıyamıyorsun, yavrun gibi oluyor :)
Kedi yavtunux gbi olur hersey degerli olur birtek koca degwrsz Bi hayvan dır kadında çok garip
Bir sürü değil ama 1-2 tane olursa ve kocan da seviyorsa sıkıntı olmaz. Ben kedileri severim ama çok fazla olursa yaşanmaz ederler bu da bir gerçek.
kediler için ayrı bir ev bile alırdım senin gibi karım olsun da derdim bu olsun :D
Bende olsam bosarim bukadar kedide çekilecek dert dert değil
Yoo sen kalıcı vefalı ol üstüne hergün dayak at adama yinerazı olur
Kedi beslemek meşakkatli bir iş bir sürü olunca daha zorlaşıyor aklı olan yapmaz.
Şunlardan birkaç tanesini ısırsam herşey daha güzel olacak
Orası çin restoranı. Kediler de kesilmeyi bekliyor bence. :P
Hayvanları sevmek güzel şey 😄 insanına göre değişir bu.
Bende besliyorum😊 evlendigimizdede nisanlim soz verdi bir kac tane daha alacak. Onlar bizim canlarimiz.
En son evde en fazla 3 evcil hayvan besleye biliyoruz diye duydum biraz zor gibi hayvanlar artık çipleniyor bide.
Hayvanlari severim ama bahceli bir evim olursa beslemek isterim. Diger turlu evde hayvan beslemek bana gore degil pek.
Bence boşar çünkü bir sürü kedi diyorsun kedilere mi bakacaksın kocana mı?
Bunları da vlenmeden önce basıl hayat istediğini anlatırsın sevgiline.
Bu iyi bir fikir değil. :D
Büssürü zararlı bir istek 😂
Boşamaz yedikleri kuş kadar zaten
Bir kediyle evlenirsen sorun yasamazsin.
Bosar baskasina kosar
Ben olsam boşamam besle 😂
Ben boşamazdım. Severim hayvanları
Umalım ki hayvan sever kocaya denk gelesin.
Bir tane neyse de 100 tane olursa kocan karışır 🤣
Her şeyin fazlası zarar.
Kocanın insiyatifiyle alakalı.
kedi ile evlen
ben bosarim.. kadin tripleriyle ugrasamam
Ben boşamam 🥰🤭
benide al :P
Böyle olursa evet 😂
boşamaz kedilerle sevişir 😂
Yapma etme gülüm
Boşar