Evcil Hayvanlar Kedim öldü ve gömdüm ne kadar sürede çürür? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bahceyi kazıyorlar çok derine gömemedim ne kadar surede çürüyor? Güncellemeler+1 yıl Ya bilen yokmuu acil yazin ev sahibimiz gorurmu Kedim öldü ve gömdüm ne kadar sürede çürür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kedi küçükse 2 haftada sadece kemik kalıyor 0 1 Yorumla dudunmubeni +1 yıl Ev sahibiniz görmez niye görsün toprağı düz yapın Yorumla
честный Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bu nasıl soru ablacım :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyosan yorumlama Yorumla честный +1 yıl ya kendini komik duruma düşürüyosun yapma :D Yorumla Soran +1 yıl Kes aptal ev sahibimiz kiziyor kimse durduk yere bos yere sormaz empati kur az Yorumla честный +1 yıl öncelikle hakaret için teşekkür ederm :) ev sahibinede söyle toprak ölü bedenleri çürütür ve koku yaymaz aptal de Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 354 cevap paylaştı. Çok üzüldüm vallahi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fatiha sını okuyaydin cimri sey
Kedi küçükse 2 haftada sadece kemik kalıyor
Ev sahibiniz görmez niye görsün toprağı düz yapın
bu nasıl soru ablacım :D
Bilmiyosan yorumlama
ya kendini komik duruma düşürüyosun yapma :D
Kes aptal ev sahibimiz kiziyor kimse durduk yere bos yere sormaz empati kur az
öncelikle hakaret için teşekkür ederm :) ev sahibinede söyle toprak ölü bedenleri çürütür ve koku yaymaz aptal de
Bahçede köpek varsa kazar çıkartır onu
2 haftada filan
An az1 sene yagnurlar karlar sicaklwr vs
Çok üzüldüm vallahi