Kedim Öldü mü acaba?

Merhaba arkadaşlar size kritik bir soru sorcam lütfen ciddi cevap yazınız aşırı derecede psikolojim bozuk yardım edin. Benim yutkunma sorunu yaşayan kedim vardı gitmediğim doktor yapmadığım tedavi kalmadı en son dün yine bir ölüyor gibi oldu hani sanki boğazında bişey kalır yere düşer ölüyormuş gibi olur ya ondan oldu. Klinikte her şey yaptılar en son serum taktılar serum ne oldusa yan etki gösterdi kalp çarpıntısı arttı falan direkt çıkardılar serumu. Dediler ki bu aşırı bitkin ilaçlar ona ağır geliyor iyileşmesi zor. Kedim yeme içmeden de kesilmişti neyse diğer doktoru aradım yine belirtilere göre bana tedavi yazdı verdi ve hepsi kalp ve stimülatör gibi ilaçlardı ama yarından başla şu an vücut full ilaç dolu dedi. Ben de bugün kalktım baktım kediye iyice kötüleşmiş durum dokunuyorsun öyle bir bağırıyor ki sonra bağırdığı için yere salıyor kendini. Gittim ilaçları zar zor buldum geldim baktım burnunu artık yere dayamış bende alel acele ilaçlarla uğraştım şırıngalara topladım yanına gittim artık ölmüş. O kadar çok silkeledim ki belki bayılmış diye kalp masajı yaptım 6 7 dk bekleyip diğer tarafa götürdüm ağzına şırıngayla su döktüm yine kıpırdamadı. Sonra parmağımı ağzına saldım diline baktım 0 reaksiyon yine baya silkeledim uyan diye sonra baya ağlama krizi falan baktım kar yağmaya başlıyor gömmeye yer bulamıcam gittim hemen gömdüm. Şimdi bunları bu kız niye yazdı derseniz olay şu: benim niyeyse sonradan aklıma ya o ölmediyse sorusu geldi ve ben kafayı yicem sizce öyle ihtimal var mı? Benim bir canlının ölümünü kabullenmeme gibi bir takıntım var ve bu olay beni çok yaralıyor. Bu belirtileri olan hayvanın ölmeme ihtimali var mı sizce?

Kedim Öldü mü acaba?