Kuş Gözlem Okulu eğitim seti hediyesi projemiz sona ermiştir. 🎉 Hüseyin Çağlar İnce ile Kuş Gözlem Okulu eğitimini kazanan üyemiz;
@jonywick 🦉
Tebrik ederim, iletişim bilgilerin için mesaj kutuna bir merhaba demeye geleceğim. 🥳

Her şeyden öte doğayı çok seviyorum. Ağaçları ve onun üstünü kendilerine yuva yapmış kuşları çok seviyorum. Bunu Hüseyin hocanın kendi gözünden ve objektifinden görmenin keyfi bir başka olacaktır. Kendim bilhassa amatör olarak memleketim Karadeniz'de sık sık kendimi ağaçların hışırtı ile kuş seslerinin karıştığı ambiyansa bırakmayı çok seviyorum. Kuşları kendi dürbünüm ile sık sık gözlemdim fakat hiç kayda alma donamına sahip olamadım. Eğer kazanırsam en büyük amacım işin tekniğini öğrenip, öğrendiklerimi uygulamaya koymak olacak. Çıkmazsa bile pes etmek yok. Gidip kendim tedarik edebilirim.
Sevgiler Hüseyin hocam. :)
Şans senden yana olur umarım. :)
Teşekkürler @KürkMantoluHayri :) Şans dileğin gerçekten şans getirdi :)
Benim için çok değerli olan bu seti en ince detayına kadar inceleyeceğim.
Hüseyin hocama da ayrıca şükranlarımı ve selamlarımı sunuyorum :)
biz teşekkür ederiz. :)
Evcıller uzerınde ozellıkle kanatlı hayvanlar uzerıne yeterınce guzel bılgıye sahıbım Bır cok forum sıtesınde ve face gruplarında evcıllerın ıyılestırılmesı ve daha guzel yasam standartlarına erısmelerı adına guzel paylasımlarım ve tedavı yonunde etkılı hamlelerım var.
Kusları cok sevıyorum cok kusum ve evcılım var onlarsız bır hayat ve ortam dusunemıyorum ozellıkle yurt dısından gelen yabancı veterıner ve arastırmacıların semınerlerıne dernek olarak katıldık ve bılgımızı pekıstırdık.
Tabıkı bu aktarımlar dedıgım gıbı sosyal alandan baslayarak bellı baslı yerlerde fızıkı yardımlara kadar benı goturdu. Evcıllerle alakalı herkesı sevıyorum ve yardım etmek ıcın elımden gelenı yapıyorum
ailemle sık sık doğa yürüyüşlerine çıkıyoruz. inciraltı ve sasalı kuş cennetlerini çok seviyoruz. iki oğlum var ve küçük oğlum tam bir hayvan dostu. özellikle de kuşlara bayılıyor. bir ansiklopedisi var. gördüğü hayvanların ne olduğunu ansiklopediye bakarak anlamaya çalışıyor. bu eğitime katılmayı çok isterim. belki bu şekilde oğullarımın kuşlar hakkında sorduğu sorulara daha anlamlı yanıtlar verebilirim.
Cevap
78Cevap
Benim çok iyi eğitime ihtiyacım var.
Kuşları oldum olası çok severim gadası. Ama benim ihtiyacım yok. İhtiyacı olan birinin alması beni daha çok mutlu eder.
E seviyorsan neden katılmıyorsun? Online eğitim işte ne güzel :D
Selammm
Kuşlar konusundan oldukça fazla merakım var diyebilirim. Kuşlar benim vazgeçilmezim ve onların adeta dillerini anlayabiliyorum . Kuş merakım belgeselleri izleyerek başlamıştı ve bu belgesel izleme hobisi hala devam ediyor. Hatta küçük bir bilgi vereyim. İnek kuşları ve guguk kuşları yavrularına bakmaz kendileri yuva yapmak yerine başka kuşların yuvalarına yumurtlar bir nevi bakıcı diyebiliriz , bu kuşlarda genelde karga ve sığırcık onlarda artık alışmışlar bu duruma. :D

Aşırı hayvan sever birisi olarak bu fırsatı kaçırmak istemem <3 #BiFirsat
yaa görseldeki kuş senin miii <3
Evet uyuyor😂
Ben seni destekliyorum, inşallah kazanırsın @Sinakaplan 😄🥳🍀
Teşekkür ederim 😂
@KürkMantoluHayri özellikle bu tarz şeylere vesile olduğun için sana teşekkür ediyorum. Umarım ilgisi olan ve gerçekten canı gönülden isteyen arkadaşlarımız kazanır.
Kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum 🎉
Hayvan sevgisi bambaşka bir duygu...
Ama hayvanları katorize ederken her ne kadar sevsemde kanatlı hayvanlardan bu bir serçe dahi olsa ürperiyor, dokunamıyorum :)
O yüzden katılan arkadaşlara tekrardan bol şans diliyorum...
aaa hadi ya fobin mi var :( asıl biz teşekkür ederiz katılımınız için <3
Maalesef birazcık 😀🙈
Kanatsız ve 4 ayaklı beslemeyi daha çok seviyorum 😀
Köpek sahibine çeker derler benim oğluşumda kuşlardan pek haz etmiyor :)
yaa köpeğin mi var ne güzel <3 cinsi nedir
Golden&Labrador ❤ çok datludur ablası 😀
Merhaba,
Geçen gün Resepsiyonun bahçesine Videodaki Kızıl gerdan kuşunun konmuş ve hiç hareket etmediğini gördüm , Çalışanlara sordum ama bana saatlerdir orada durduğunu ve canlı olduğunu söylediler.
Hemen biraz ekmek kırıntısı ve bulgur istedim önüne koydum ve içebileceği bir kapta da su... sonra kuşu araştırdım, sürü halinde yaşayan çok hızlı, hareketli bir kuşmuş Kızıl gerdan ya da diğer adı ile Nar bülbülü bu ise canlı ama hiç haraket etmiyor sadece ara sıra kanatlarını oynatıyor ve gözlerini açıp kapatıyordu. Veteriner hekimliğine gönderdim ama ne yazık ki daha yolda can vermiş bu tatlı kuş.
Hala nedenini merak ederim..
Katılacak arkadaşlara ve meraklılarına başarılar dilerim.
#Just
kanatlı hayvanları severim güvercinlerim vardı modern hünkârı mısır ini güvercinlerim vardı
bunların yanında keklik bıldırcın tavuk ördek kaz baktım
hayata dair kumru cami kuşu serce baktım çatıya su yem bırakarak
kanatlı hayatına merak salan havada uçmak gök yüzünde gezmek hürriyetine düşkün insanların işidir
Tatlı iş aslında ama zamanım yok, köyde de elimden geldiğince kuş fotileri çekiyorum, telefoto lensim var çok zevkli iş. 😌

Cocuklugumdan beri ouskar olmak uzere birsuru hayvanı izlerdim bahçeli bir evde buyudugumden kumru serce saka guvercin karga mavi bastan kara kizil kizil gerdan ve kuyruk salayan sigircik gibi türleri gordum hepsini severek takip ettim bu egitim bana cikarsa gercekten gerce olurum
Şehirde yaşıyorum ve inanılmaz güzel bir fikir olarak geldi kulağıma.
Kuş gözlemi ile ilgim yok ama her zaman belgesel izleyen ve keyif alan biriyim. Ben çok isterim katılmak, umarım bana çıkar. 🙏
#BiFirsat
Resmen stressavar :D
Hazır pandemi varken bir eğitime online de olsa katılabilmek muhteşem olurdu. Evde oturmaktan çok sıkıldım çünkü. Kuşlara da bayılıyorum zaten. Bu projeye ben de katılmak istiyorum, beni seçersiniz umarım. 🦄
Gerçekten çok güzel bir eğitim seti. Kazananı çok güzel bir eğitim bekliyor :)
Kuşları çok severiiim <3 Harika bir etkinlikmiş, umarım kazanabilirim. Katılmak çok hoşuma gidecekk
Umarım kazanırsın :)
İşte bu projeye Allah derim. Hayvanlar dünyasına çok meraklı bir insan olduğum için seve seve katılırım. Umarım seçilen ben olurum! <3
Umarım kazanan sen olursun freud :D
Yaaa kuşları çok severimmmm 😍
Çoğu zaman kuş olmak istiyorum zaten. 🦜
Hocam lütfen beni seçin @Hüseyin Çağlar İnce 🐦🦅🦉
Kuş mu olmak istiyorsun şahaneymiş :D Şans senden yana olur umarım.
Evet ben sevda kuşuyam 🐦🦜
https://youtu.be/E95WHaDtKVc
Bu aralar online eğitimlere baya taktığım. Harikaymış bu eğittim. Evimizde kuş var. Kuşlar en sevdiğim hayvanlardandır. Araştıracağım bu eğitimi. Umarım ben kazanırım. 🤩
Şans senden yana olsun <3
Her zaman çok istemişimdir hayvanları kendi doğal alanlarında gözlemleyebilmek. Arazi eğitim beni çok heyecanlandırdı. Seçilirsem eğer işimden izin alıp hemen giderim arazi eğitim alanına. :)
Baya meraklısın sanırım ne güzel :)
Çıta büyüyor sürekli vay be yakında araba çekilişi de gelir helal olsun 😊😊 kazanan arkadaşa iyi gözlemler ve iyi vakit geçirmeler dilerim.
Araba çekilişi olursa ben de katılırım 🤪
Araba ya herkes katılır 😄😄
Yaklaşık 10 gün sonra yeni doğmuş bir kuş yeme başlayacak ve onu sahiplenicem. :) Kuşlar özel hayvanlardır.
vay ne güzel :D peki çekilişe katılıyor musun
hadi bakalım :D bu arada neden bıraktın etiket çalışmanı :/
saçmalama, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. kankin bile oldu
Selam :)
Kuşlara karşı hep bir ilgim olmuştur bunu profesyonel bir şekilde yapmayıda çok isterim açıkçası.
selam caniko, umarım kazanan sen olursun :)
Teşekkürler umarım 💁🏻♀️
@KürkMantoluHayri sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba?
Yarın 16'da açıklayacağım kuşum. :)
Bana çıkmaması şansızlık😔
Umarım hak eden çok isteyen kazanır. Ben kedileri çok seviyorum iki tane kedim var. Nedense kuşlardan çok korkuyorum.
yaaa korkulacak bir şey yok. hepsi bebek <3
katil geldi sevim katil geldi 😁😂

yav sus bee duyacak şimdi 😁😂 katil katil 😁😂 anaaaaaaam buyrun yavuz bey hoşgeldiniz 😁😂

Doğa ile ilgili her konu ilgimi çeker. Böyle hocalardan eğitim almak da çok değerli. Heyecanlandım. umarım kazanırım. 😍
Şans senden yana olur umarım <3
Kuşları çokk severim. Çok hoşuma gitti bu eğitim. Kesinlikle isterim. Hayvanlarla özellikle kuşlarla ilgili her şey ilgimi çeker.
Şans senden yana olur umarım :)
Muhteşem Bir Proje bence gökyüzünün efendilerini, sahiplerini incelemek ve onları yakından tanımak süper olurdu
kesinlikle öyle :)
Böyle bir eğitime vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum 🙂 Umarım gerçekten çok isteyenler bu eğitime hak kazanır, herkese bol şans 🙏🏻
biz teşekkür ederiz :)
Rica ederim 🙂
Çok tatlı bir etkinlikmiş yaa, Hüseyin Bey'i zaten biliyordum. Onun bu eğitimine umarım katılabilirimm
şans senden yana olur umarım :)
@Hüseyin Çağlar İnce hocam lütfen beni seçin. Hayvanları yerinde gözlemlemeyi çok isterim. KS ekibi gene şahane bir proje yapmışsınız tebrikler.
umarım seçilen sen olursun :)
Hmm kuş deyince zihnimde canlandı koskoca mazi. Benim ihtiyacım yok, ilgisi olana gider umarım. Güzel çalışma. 🙏
katılmıyor musun neden :o
Şey.. Bu konuda yeteri bilgi ve deneyimim olduğunu düşünüyorum. Daha hevesli ve öğrenmek isteyen arkadaşlara gitsin.☺️
eğitim almak başka kendi deneyimin olması başka bence. kaçırma derim hüzünko :D
Pek hevesim yok Hayricim, daha hevesli olan arkadaşlara gitsin. Teklif için teşekkür ederim. ☺️
Bu yönde merakı olanlar için harika bir fırsat! Katılan arkadaşlara başarılar dilerim. 🥳
aaa sen yok musun :)
Atlas okurları tanır kendisini. Sevgili Hayri bu hediye bomba resmen. Teşekkürler boool bol sana. Beni seçin.. O şanslı seçilmiş kişi ben olayım. Minik kuşum kaçtı zaten boş kafese bakıp duruyorum. Belki kuşuma olan özlemim de hafifler bi nebze😭
Kuş denilince aklıma geleennn
https://www.youtube.com/embed/dbjOUGxHajwTelgrafın tellerine konann kuşlarrr 🤷♀️😂
Ilgsiii olaanlara bol şanslar..

bu yakışıklı şero çocuğum oldugunicin vermek zorunda kaldım benim sipa 2 3 yaşına gelince bu sefer mutasyon Pakistan ile çocuğuma hayvan sevgisini aşılamaya başlayacağım :) kuşların dilinden anlamak sart
Bende 2 tane kanarya var yumurtlamasını bekliyorum :D pire kadar gözleri var Allahım yiyecem :D
katılıyor musun yani :)
Samsun'da varmış kesinlikle katılıyorum.
şahane :)
Saygılar hocam elinize sağlık güzel bi bence yazısı olmuş
ne bence yazısı? :/
peki sen katılıyr musun çekilişe
.
Güzel bir etkinlik.
Umarım bu tür etkinlikler çoğalır.
..
katılıyor musun anlayamadım :)
.
Kendimi bildim bileli, her fırsatta dağlarda, kırlarda bayırda hep gezip gözlemledim.
Elbette hobi olarak,
Akademik eserleri okumaya çalıştım.
Tabii sizin gibi bir konuda uzmanlaşma fırsatım ve şansım olmadı.
Oysa bunu çok isterdim.
Zooloji ve Botanik ister sahada ister laboratuvarda olsun çok kışkırtıcı ve heyecan verici iki anadal.
Ben maalesef katılamam ayrıca bu heyecanı taşıyan bir başkasının bu fırsata sahip olması beni çok mutlu eder.
.
Bence saha da daha çok zaman geçirilerek öğrenilecek bir alan
evet arazi çalışması da var :)
Hediye olarak bir japaneese muhabbet kuşu veya lutino sultan papağanı verirse talibim
eğitim veriyoruz işte daha ne yapalım :)
Kuş olmadan eğitimi napayım
Rüyamda bir kuş gördüm bağrı gri, kanatları siyahtı. Sanırım turuncuydu gagası ama karga değildi, küçük bir kuştu. Acaba böyle bir kuş var mıdır?
🙄🥺😄🥴
Evet isterim. Çünkü kuşları gözlemek en büyük hayalim ve isteğim özellikle değerli Hüseyin hocamla çok büyük bir şans eminim bu arada bahçeli bir evde yaşadığım için hep kuşları izlerdim ama hiç professional olamazdım inanılmaz bir şey inşallah kazanırım
Bizim ağaçlara konan kuşları her gün gözlemlediğim için kim kimin manitası, kim kime kuş dansı yapıp sevgili yapma peşinde hepsini biliyorum 🤣
Bu çok güzel değil mi ama😍😍 açıkcası kuşların doğasını merak ediyorum. Binlerce kuş türü var, yazlık bahçemizde görüyorum ağaçlara gelip konuyorlar. Bu konuda bilgi sahibi olmayı çok isterim
Kuşları seviyorum ama sevmiyorum ilginç bir his. Tatlılar ama aram yok gibi. Bilemedim şimdi
Tam kardeşimlik kitap tam kuş ve tavuk hastası. Kazanmam ama kazanırsam ona vericem😐
Bu eğitime katılmayı çok isterim. eglenceli ve faydalı bir eğitim olacağına inanıyorum
Hüseyin beye hayranım gerçekten, ancak böyle bir eğitimi kazansam bile gidemem katılamam.
Neden sadece bir kişiye veriliyor be, şöyle 3-5 kişi olsa şansımız artardı belki 😊
Herkese bol şans benimde muhabbet kuşum var 😊 biraz asi kız ama napayım seviyorum ☺️
Bilmiyordum ögrendim ne güzel arkadaşımın kuşu var hemen yazdım👏🤗
Boşver kuşları göğe bakalım hayricim😎
Bence kuşlara da bakalım <3
Kazanacak olanlara şimdiden Tebrikler 🌸
sen katılmıyor musun :o
aaa okey :D
Avcılık ve atıcılıkla uğraşıyorum. Bir sürü hayvan gözlemlemek nasip oldu. Bazen onlara o kadar kapılıyorum ki tüfeği omza takıp onları seyrediyorum. Bazen eve bile gitmeyi unutuyorum 😂.
Keşke hayat şartları izin verse derdim ama uyandığımda resmen dertler sıkıntılar hemen hemen her konu yüzüme tavayı vurmak için bekliyor istesemde değişmez diye düşünüyorum
Ben hayat okulunda, feleğin çemberi bölümünde Master yaptığım için gerek yok...
ilgisi olanlara bol şanslar...
İlgin yok sanırım :/
eğitimden bahsediyoruz sanırım... şu sıralar eğitimden nefret ediyom Hayricik :/
Üni zaten kafamı yerle bir etti 😩
evet eğitim kuzuşko. beş böümlük şahane bir şey
Benden uzak Allaha yakın olsun 😂
Ovvv
Bak bu çok güzel
İzmir de olur
İstanbul da olur
Yaz beni Hayri çekiliş listesine 😅
Kuşlar çok narin ve güzel hayvanlardır özellikle konuşma yetisi olanlar ayrı bir güzel oluyorlar. Tıpkı bir dost gibi insanın yanıbaşında yer alır
Kuşlarla pek aram yok... ama masum canlılardır. Çoğu
Kazanacak olsam bile yararlanamam
Aaa o neden :/
Ülkelerce uzağım qğslqls
online eğitime katılabilirsin ama. arazi çalışmasına katılmak zorunlu değil :D
cok severim kuslariii
O zaman çekilişe katılıyorsun :)
Çok isterim kızımda olabilirmi
online eğitime birlikte katılabilirsiniz elbette ama arazi çalışması için bir şey diyemem maalesef
Hayvanları severim güzel bi proje olmuş
evet şahane :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?