Evcil Hayvanlar Köpeğimin kesici dişi kırıldı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken köpeğimin kesici dişi kırıldı sallanıyor veterineri aradığımda bir şey olmayacağını söyledi. Kesici diş tekrar çıkar mı veya ne yapmam gerek? Güncellemeler+1 yıl Bahsettiğim 4 tane uzun olan dişler Güncellemeler+1 yıl Yardım edebilecek yok mu Köpeğimin kesici dişi kırıldı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 522 cevap paylaştı. Ne olmazmış veterinere göre? Her önüne gelen yapmasin bu meslekleri. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de anlayamadım yapmamı önerdiğiniz bir şey var mıdır acaba? Yorumla aerolite +1 yıl Bilgim yok. Ama hayvanin agrisi varsa oncelik bunu gecirmek olmalı. Sonra kırılmaya sebep olacak bir diş hastaligi var mi diye baktirmak iyi olabilir. Yorumla
Qxyoggie_bear Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Başka bir veterinere sormalısınız bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aptal köpek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :Diwlwlw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne olmazmış veterinere göre? Her önüne gelen yapmasin bu meslekleri.
Ben de anlayamadım yapmamı önerdiğiniz bir şey var mıdır acaba?
Bilgim yok. Ama hayvanin agrisi varsa oncelik bunu gecirmek olmalı. Sonra kırılmaya sebep olacak bir diş hastaligi var mi diye baktirmak iyi olabilir.
Başka bir veterinere sormalısınız bence
Aptal köpek
:Diwlwlw
😊😅