Evcil Hayvanlar Eşin mi evcil hayvanın mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi bence evcil hayvan Eş Evcil hayvan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşin mi evcil hayvanın mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Akrepp_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 70% +1 yıl evli degilim. köpeklerim var onlarin bir tırnagini kadına degismem. köpeklerim daha degerli kadının önemi hic yok bende. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın de hani kadınları bu kadar yargılamadan da söyleyebilirdin kanka benimde kedim var Yorumla Akrepp_ +1 yıl üstüne alinma ya benim sahsi yargım bu... köpek kedi her türlü hayvan insandan iyidir iyi 🖒 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki öyle kadının önemi yok diyince yanlış algılama oluyor o maksatta söyledim Yorumla Akrepp_ +1 yıl yani benim icin kadının bir önemi yok gercekten.. elin kızinın dırdırını cekecegime hayvanlarimla bahcede zaman gecirmek beni daha cok tatmin ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Kanka anlamıyorsun kadını değersiz bir şey gibi gösteriyorsun benim düşünceme göre elin kızından bahsetmiyorum annen senin için değersiz mi? Oda bir kadın Yorumla Akrepp_ +1 yıl evet annemin bir degeri yok benim icin olsa da olur olmasa da. Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle diyorsun kanka o olmasa sen olacak mısın Yorumla Soran +1 yıl Neyse kanka bişey diyemiyorum artık... Yorumla Akrepp_ +1 yıl aramızda sorunlar var annemle o nedenle sevmiyorum... neyse Yorumla Soran +1 yıl Neyse bu beni ilgilendiren bir konu değil sizin aike ile ilgili o yüzden çok kurcalamayacım Yorumla Akrepp_ +1 yıl evet haklısınız tesekkür ederim. Yorumla
kullanıcı01_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Elini kessen peçete veremez o hayvan ne salaksıniz ya 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Kanka o hayvan dediğin ben ağlarken gülmez en azından tabiki bu senin fikrin saygı duyarım ama hayvanlar insanlardan daha sadık bence Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Hayvandan beter erkekler var öldüren döven sen de bu açıdan haklısın Yorumla Soran +1 yıl Ya bak Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Sen ağladığinda ağlayacak insan annedir eşinde ağlar gerçekten severse Yorumla Soran +1 yıl Konu peçete verip vermemesi değil en azından her zaman yanında Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Terkedilme korkun mu var senin? Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var ki şimdi Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Hayatımda olanların gözyaşlarını sildim onlar bunu hiç yapmadı anlıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Kanka kadınlardan mı bahsediyorsun hayvanlardan mı Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Kadınlar nankör ya istisnalar vardır Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Hep yanımda dedin ya ona istinaden dedim Yorumla Soran +1 yıl Hayvan candır kanka Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl İnsanın hasını bulsak. Hayvansiz da yaşanır da bulamıyoruz keşke Yavru Bir leoparim olsa onunla uyusam Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Üslubunu beğendim kardeşim gönlüne yakın olsun umarım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla kullanıcı01_ +1 yıl Eyvallah abicim Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Evcil hayvanım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
sezgianlama Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl şu an eşim olmadığı için kedim diyorum😸😸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı fikirdeyim Yorumla
sıkıldımlenn Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Baya seviyorsun kocanı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim xjsmsks Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Evlen de gör kocanı nasıl bekliyorsun ahh ahh Yorumla Soran +1 yıl Görelim Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Benim karım olsun ben camda bekleyecek 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hanımcılık kazanacak skmdmdödms Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Benim karım varya ooooOnu bir öpüşümle sarhoş edeceğim Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka da bunu biz napalım? Dkdodmdjdme Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Belki sen olursun 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben almayayım sağol mdksösms Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Neden 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben evlenmeyi düşünmüyorum heleki böyle bir ortamda tanışıp djdmsmd Yorumla sıkıldımlenn +1 yıl Anladım hayatında mutluluklar ve başarılar Yorumla
MrPurcek Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bu kadar mı bıktın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kimden Yorumla MrPurcek +1 yıl Kocadan Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim djdmsjd Yorumla MrPurcek +1 yıl O motivasyonla sordun sandım bir an Yorumla Soran +1 yıl Yok sjsnsjs Yorumla MrPurcek +1 yıl Hayvan iyidir hayvan Yorumla Soran +1 yıl Evet ndndmsms Yorumla
beyzanızz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hayvana nasıl sktrcen hahahaaha 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tek derdin bu mu Yorumla beyzanızz +1 yıl Olmasın mı Yorumla Soran +1 yıl Bu beni ilgilendirmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evli degilim. köpeklerim var onlarin bir tırnagini kadına degismem. köpeklerim daha degerli kadının önemi hic yok bende.
Haklısın de hani kadınları bu kadar yargılamadan da söyleyebilirdin kanka benimde kedim var
üstüne alinma ya benim sahsi yargım bu... köpek kedi her türlü hayvan insandan iyidir iyi 🖒
Tabiki öyle kadının önemi yok diyince yanlış algılama oluyor o maksatta söyledim
yani benim icin kadının bir önemi yok gercekten.. elin kızinın dırdırını cekecegime hayvanlarimla bahcede zaman gecirmek beni daha cok tatmin ediyor.
Kanka anlamıyorsun kadını değersiz bir şey gibi gösteriyorsun benim düşünceme göre elin kızından bahsetmiyorum annen senin için değersiz mi? Oda bir kadın
evet annemin bir degeri yok benim icin olsa da olur olmasa da.
Neden öyle diyorsun kanka o olmasa sen olacak mısın
Neyse kanka bişey diyemiyorum artık...
aramızda sorunlar var annemle o nedenle sevmiyorum... neyse
Neyse bu beni ilgilendiren bir konu değil sizin aike ile ilgili o yüzden çok kurcalamayacım
evet haklısınız tesekkür ederim.
Elini kessen peçete veremez o hayvan ne salaksıniz ya
Kanka o hayvan dediğin ben ağlarken gülmez en azından tabiki bu senin fikrin saygı duyarım ama hayvanlar insanlardan daha sadık bence
Hayvandan beter erkekler var öldüren döven sen de bu açıdan haklısın
Ya bak
Sen ağladığinda ağlayacak insan annedir eşinde ağlar gerçekten severse
Konu peçete verip vermemesi değil en azından her zaman yanında
Evet haklısın
Terkedilme korkun mu var senin?
Ne alakası var ki şimdi
Hayatımda olanların gözyaşlarını sildim onlar bunu hiç yapmadı anlıyor musun
Kanka kadınlardan mı bahsediyorsun hayvanlardan mı
Kadınlar nankör ya istisnalar vardır
Hep yanımda dedin ya ona istinaden dedim
Hayvan candır kanka
İnsanın hasını bulsak. Hayvansiz da yaşanır da bulamıyoruz keşke Yavru Bir leoparim olsa onunla uyusam
Çok mantıklı
Üslubunu beğendim kardeşim gönlüne yakın olsun umarım
Teşekkür ederim
Eyvallah abicim
Evcil hayvanım
Katılıyorum
şu an eşim olmadığı için kedim diyorum😸😸
Bende aynı fikirdeyim
3. Şık 10000$ olmalıydı
Baya seviyorsun kocanı
Evli değilim xjsmsks
Evlen de gör kocanı nasıl bekliyorsun ahh ahh