Sahiplendiğim kediyi sevemiyorum. Ne önerirsiniz?

Ben normalde kedileri çok severdim hatta en sevdiğim hayvandır böyle dışarda gördükçe beslerim severim. Bu yüzden kedi sahiplenme fikri güzel geldi abimle ortak olup çok kedisi olan bi kadından birini aldık. Kedi gelene kadar çok heyecanlıydım her şeyini aldık oyuncağına kadar. Annem ve babam izin vermemişti almamıza, abimle benim odamdan çıkmaması şartıyla kabul ettirdik. Sonra kedi geldi ben çok sevdim bayağı falan hemen de alıştı zaten ama sonra biraz sıkılmaya başladım hem de daha 6 saat bile olmamıştı. ilk 1 ay benim odamda kalmasına karar vermiştik abimle. Sürekli kendini sevdirmeye çalışıyor bense sevmek istemiyorum her dakika. O sevdirmeye çalıştıkça da ben biraz geri çekildim ve uzaklaştım ister istemez:( sonra gece oldu biraz tırstım üzerime gelmesinden falan daha önce hiç bir kediyle bi odada kalmamıştım. Üstüme çıktı gece bacağımı falan döndürürüm ben çok deli yatarım üstüme çıkınca dönemedim de gece hiç uyuyamadım. üzerimde çok büyük bir yük var gibi hissediyorum onu sevemiyorum:( gece full ağladım bu yüzden gram uyku uyumadım. Annemle abime söyledim annem ben sana demiştim diye bi ton laf söyledi, abim geri veremeyiz bakacaksın ona diye baskı yapıyor. Onlar böyle yaptıkça benim psikolojim daha da bozuluyor kediye de üzülüyorum sonuçta sevilmek istiyor ama ben sevemiyorum, acıdığım için seviyorum bazen ama içimden hiçç gelmiyor. Gece bir sürü gezindi odamda tedirgin oldum. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten kadın da bakamazsanız bana getirin sokağa atmayın dedi. Abime diyorum geri verelim yol yakınken ya da sen odana al diye ama kabul etmiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum herkes de bana kötü insanmışım gibi davranıyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim normalde kedileri çok severdim ama bu bana fazla geldi. Zaten psikolojimin çok yerinde olduğu söylenemez birinin beni sevmesine veya benden ilgi beklemesine tahammül edemiyorum normalde insanlarda da. Diyeceksiniz ki neden aldın o zaman yemin ederim böyle olacağımı düşünemedim. Kimseye bir şey diyemediğim için buraya yazdım lütfen yargılamadan bir şeyler söyler misiniz:(
Sahiplendiğim kediyi sevemiyorum. Ne önerirsiniz?