Bu görsel üzdü beni. Cins kedileri satın aldığınız yerin onları nasıl ürettiğini bir bilseydiniz... Hem onlara yazık hem de dışarıda bunca bize muhtaç melek gibi hayvanlara yazık. Biraz daha bilinçli davranılsın artık yeter.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes senin benim gibi bilinçli olabilse keşke. İki kedimi de sokaktan sahiplendim ve perişan haldelerdi. Benim bu yaptığımdan sonra da çevremde engelli kedileri sahiplenen arkadaşlarım çoğaldı. Biz çabalarsak insanlar da değişebilir bir nebze de olsa
Evet haklısın. Engelli ve bize muhtaç hayvanlar eminim normalinden bir tık daha bize karşı sevgi dolu olacaktır ve bizde aynı zamanda bu durumdan kendimizle ömür boyu gurur duyacağızdır
Selam, duyar kasmaya gerek yok dış görünüş her şeydir. Çirkin biriyle arkadaş bile olmazken, güzel ama karaktersiz kişilerle arkadaş veya sevgili oluyorsunuz. Bu doğal bir durum. :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben karaktere bakarım. Güzel ya da yakışıklı olup leş karakterlileri hayatımda tutmamam gerektiğini yıllar önce öğrendim ben. İki kedim var ikisini de sokaktan sahiplendim. Bir kedimin arka patisi yok araba ezdiği için kesildi ameliyatla. Diğer kedim de görme engelli. İkisi de tekir kedi cins değil. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Çirkin kişilerle arkadaş olmayanların da hayatına en çirkin kalplilerin girmesi dileğiyle