çünkü çok komik ve tatlılar ben evde kedi beslemek için 2 sene boyunca her gün anneme instagramdan kedi fotoğrafı yolladım kendisi korktuğu için istemiyordu ama eve kedi alınca o da alıştı iyi ki de almışım benim kedim de çok komik çünkü :D
😅😅😅 pek seveni olmaz kara kedilerin aslında güya batıl inanç saçını tut flan derlerdi kara kedi görünce yoksa hayatında kötü şeyler olurmuş flan filan yazık o pisiciklere hep iftira atmışlar oysaki ne de güzel ve asil kara kedilermis nasılda karizma kedilermis bee 😅🤩
Tek nedeni popülarite. Seçimlerini, davranışlarını, düşüncelerini, sevip sevmediklerini sosyal medyaya ya da popüler kavramlara göre şekillendiren ap. tal bir kitle var. İşe yaramaz koyun sürüleri..
yapmaciklik ya sevgi eksikliginin acikligini hayvanlar uzerinden giderildiginde cekici gorundugunu dusunen insanlarin bu aciktan cok cok yararlandigi bazi insanlarin bu konuda yeni uyandigi bu yuzden de sayilarin arttigi durum ya 😅
Çünkü hem tatlılar ve sempatik geliyorlar. gerçekten eğlenceli tuhaf hayvanlar dikkat çekmeyi başarıyorlar. ben köpekleri de severim kedileri de. sadıklık dostluk açısından köpekler daha iyidir tabi.
oda bi sevgili oda bi evlat.. her ne kadar bazen canımızdan bezdirsede oda bir can! şu meymenetsizlikte bile bir duruş var bir asalet var :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok güzel canlılar. Ben önceden çok korkardım ama bir senedir kedim var aşığım resmen. Bakan için evlat gibi bişey, videolara falan denk gelince izliyorum hoş çünkü