Arkadaşlar ben 21 22 senedir kedi besliyorum
Düşünülenin aslında kediye mama vermeden de bir kedinin karnını doyurabiliyoruz
Yediğimiz yemeğin suyuna ekmek batırıp kediye verdiğimiz zaman kedi karnını doyarabiliyor
yoğurtlu ekmek verdiğimiz zaman kedi karnını doyurabiliyor
kediyi mamaya alıştırırsanız avlanmaz
13 14 yıl yaşayan kedim
cips , beyaz nohut , çekirdek içi , leblebi , yerfıstığı , kaju yiyordu domates felan da yiyordu ve bu şekil 13 14 yıl yaşadı tabi kanattır, kıymadır , tavuğun derisidir, salam sucuk her verdiğimiz öğünde mutlaka et olurdu pişik kediyi eve kapatmazdık fare, yılan, civcik vs aylayabildiği tüm hayvaları yakalar ağzıyla eve getirip bizim göz önümüzde yerdi
hatta birgün biz ekmek yerken fareyi yakalamış yanımıza getirdi biz yemek yerken o da halının üzerine fareyi getirip canlı fareyle oynaya oynaya yemişti :D
peki siz evcil kedinizi nasıl ve neyle besliyorsunuz
Düşünülenin aslında kediye mama vermeden de bir kedinin karnını doyurabiliyoruz
Yediğimiz yemeğin suyuna ekmek batırıp kediye verdiğimiz zaman kedi karnını doyarabiliyor
yoğurtlu ekmek verdiğimiz zaman kedi karnını doyurabiliyor
kediyi mamaya alıştırırsanız avlanmaz
13 14 yıl yaşayan kedim
cips , beyaz nohut , çekirdek içi , leblebi , yerfıstığı , kaju yiyordu domates felan da yiyordu ve bu şekil 13 14 yıl yaşadı tabi kanattır, kıymadır , tavuğun derisidir, salam sucuk her verdiğimiz öğünde mutlaka et olurdu pişik kediyi eve kapatmazdık fare, yılan, civcik vs aylayabildiği tüm hayvaları yakalar ağzıyla eve getirip bizim göz önümüzde yerdi
hatta birgün biz ekmek yerken fareyi yakalamış yanımıza getirdi biz yemek yerken o da halının üzerine fareyi getirip canlı fareyle oynaya oynaya yemişti :D
peki siz evcil kedinizi nasıl ve neyle besliyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer