Karışık sorular serimizin ilk bölümüne hoş geldiniz. Bu gün sizlerle oldukça ttartışılan konu olan; tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar sorusuna cevap arayacağız. Sizce hangisi?
Tavuk yumurtadan çıkar
Yumurta tavuktan çıkar
Her ikiside
Seni hic alakadar etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karışık sorular: Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar?
Öncelikle merhaba, Sorumuzun cevabını tartışmasız bir şekilde cevaplamam gerekirse: yumurta, tavuktan önce evrimleşmiştir, dolayısıyla tavuk yumurtadan çıkar. Umarım anlata bilmişimdir. İyi günler dilerim.
Bilimsel arastırmaya gore tavuk yumurtadan çıkar deniyordu. Zamanını hatırlayamadım ama kus cinsi hayvanın yumurtası evrim gecirerek tavuk oluşmuş şeklinde okumuştum.
Sürüngenlerin bir kolu dinozorlara evrimleşmiş, bu koldan ayrılan bir grup da kuşlara ve nihayetinde tavuklara evrimleşmiştir. ... Bu da, sorumuzun cevabını tartışmasız bir şekilde vermektedir: yumurta, tavuktan önce evrimleşmiştir, dolayısıyla tavuk yumurtadan çıkar
@DeIiBaI aynı makaleyi okumuşuz ama ilk etapta tavuk mu ataları belli değil diyor ayrıca yumurtadan tavuk değil civciv çıkar kardeşim , sen hiç Koç doğuran koyun gördün mü
İlginç olan böylelerine verilen fenomenlik bnmöçmnbnmöç
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanları bir paylaşımı ile değerlendirmek oldukça aciz bir davranıştır. Eleştiri kabulumdur fakat verdiğim emekleri bir ben biliyorum. Toplam 27 tane bencem bulunmakta. Hepsini okuyup hiçbirinin kopyala yapiştir olmadığını görebilirsiniz. Sizin basit sandığınız şeyler için 4-5 saatimi veriyorum. Elestiriniz için teşekkürler.
Soruyu basit mantıkla düşünecek olursak, aslında cevap basit. Kuluçkaya yatan hayvanlar, tavuklar var olmadan çok önce varlardı, yani mantıken yumurta tavuktan önce vardı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yumurta tavuktan çıkar, yumurtadan civciv çıkar ve horoz da çıkabilir :D