Diğer Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar? cigkofte_candir Takip Et Xper 7 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yılların sorusu hadi bakalım. Güncellemeler+1 yıl Ya soruyu beğenin lütfen x-per lazım fbekfmlsod Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk oluşumu örnek alacak olursak Yumurta Tavuktan çıkıyor. 1 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl En mantıklı olan buydu off fkdmlds Yorumla
DünyaHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yumurta tavuktan çıkar çünkü yumurtadan çıkan ilk şey vivcivdir zeka fışkırıyor 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. yumurta tavuktan çıkar. ilk yaratılan hayvandır. sonra sisteme göre yumurta çıkar ve döngüye girer. 1 1 Yorumla builder +1 yıl sen bir yorumumu beğenmişsin ben de sorunu beğendim. :) Yorumla
xwaterx Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu bir döngü sorusu tavuk yumurtadan çıkar sonra büyür tavuk olduktan sonra yumurtlar ve durum burada 1-1 oldu döngü hep böyle devam eder 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Ya tavuk kısırsa? Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Biz horoz 🐓 tarafıyız oyüzden detaya bakmayız işi yapar köşeye çekiliriz 😁 0 0 Yorumla
neco74 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Tavuk horoz olmadan da yumurtlayabilirNeslinin devam etmesi için horoz gerekli 0 0 Yorumla
mehmetingezegeni5 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Horoz : kimin kimden çıktığı benim için önemli değil ben gömer geçerim 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Helal Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl horoza sormuşlar ve ağır bi yanıt vermiş: ben sever gerisine karışmam 0 0 Yorumla
Denizmidirnedir Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tavuk yumurta falan hepsi yalan tek gerçek sucuklu yumurta 0 6 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Hayır kanka sosisli yumutta Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Lan sen demin benim görüşe cevap yazdiydin bende gelcem her ayın 15'i cezaevine Yorumla Denizmidirnedir +1 yıl Sigortan vs. var mı özel şirkette işin falan var mı Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Yok kardeş ben adam öldürüp kısa yolan geliuim Yorumla Denizmidirnedir +1 yıl Öbür dünya var kardeşim yoksa bizde öyle yaparız şimdi sigortan olucak özel Bi şirkette çalışacaksın ayın 15indr girip 19unun gecesi çıkıcaksın yemek yolparası konaklama her şey devletten Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Kanka ironi yaptm Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Yumurta elips tir. Elipsin yarıcap formülü nedir 0 7 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Ç=2π√½(a²+b²) olması lazım Yorumla AgaogluBora +1 yıl Sallama Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Sallamadim knkm Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Elipsin kısa yarı çapı a uzun yarı çapı b olursa formülün bu olması lazım Yorumla AgaogluBora +1 yıl Helal o zaman.. Lisede mat hocasına sorar ders kaynatırdık.. Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Vay be Yorumla AgaogluBora +1 yıl Aferin gısss.. Yorumla
JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Horoz : Ben vurur geçerim gerisi beni bağlamaz 0 2 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl İsicem çok komik fkejdleowoa Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Tuvaleteeeee hadii😂 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben horozum🙄🙏 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Ben hindiyim Yorumla
Lost3406 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Farkedermi sen yumurtani ye...:) 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Kdkkedkwkfw Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Her ikisi de oluyor 0 5 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Öyle bir şey yok birini tercih etcen Yorumla _9Atom9_ +1 yıl @34Derbeder34 var nasıl yok hen yumurtadan tavuk çıkar hem tavuktan yumurta çıkar bu ikisi de oluyor Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl tamam doğruda sen birini secmek zorundasin Yorumla _9Atom9_ +1 yıl @34Derbeder34 Ben horoz diyeyim Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Haha yok horoz 🐓 ben oluyorum sen 🐔 tavuk Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Niye lazım x per 0 8 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Arkadaşimla yarışıyoruz gkenfekdksod Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl İyide bunun için x per gerek yokki Yorumla cigkofte_candir +1 yıl X-per yarışı knkm Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Hmm. ben bütün sorularini beğendim ozaman Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Eyvallah Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Gizlisin Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Hayır Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Sorularını göremiyorum Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Ben omlete bakarım 0 0 Yorumla
benimburdaneisimmvar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Beyin:yandım sus 0 1 Yorumla cigkofte_candir +1 yıl Beyin: cam ye kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İlk oluşumu örnek alacak olursak Yumurta Tavuktan çıkıyor.
En mantıklı olan buydu off fkdmlds
yumurta tavuktan çıkar çünkü yumurtadan çıkan ilk şey vivcivdir zeka fışkırıyor
yumurta tavuktan çıkar. ilk yaratılan hayvandır. sonra sisteme göre yumurta çıkar ve döngüye girer.
sen bir yorumumu beğenmişsin ben de sorunu beğendim. :)
Bu bir döngü sorusu tavuk yumurtadan çıkar sonra büyür tavuk olduktan sonra yumurtlar ve durum burada 1-1 oldu döngü hep böyle devam eder
Ya tavuk kısırsa?
Biz horoz 🐓 tarafıyız oyüzden detaya bakmayız işi yapar köşeye çekiliriz 😁
Tavuk horoz olmadan da yumurtlayabilir
Neslinin devam etmesi için horoz gerekli
Horoz : kimin kimden çıktığı benim için önemli değil ben gömer geçerim
Helal
horoza sormuşlar ve ağır bi yanıt vermiş: ben sever gerisine karışmam
Tavuk yumurta falan hepsi yalan tek gerçek sucuklu yumurta
Hayır kanka sosisli yumutta
Lan sen demin benim görüşe cevap yazdiydin bende gelcem her ayın 15'i cezaevine
Sigortan vs. var mı özel şirkette işin falan var mı
Yok kardeş ben adam öldürüp kısa yolan geliuim
Öbür dünya var kardeşim yoksa bizde öyle yaparız şimdi sigortan olucak özel Bi şirkette çalışacaksın ayın 15indr girip 19unun gecesi çıkıcaksın yemek yolparası konaklama her şey devletten
Kanka ironi yaptm
Yumurta elips tir. Elipsin yarıcap formülü nedir
Ç=2π√½(a²+b²) olması lazım
Sallama
Sallamadim knkm
Elipsin kısa yarı çapı a uzun yarı çapı b olursa formülün bu olması lazım
Helal o zaman.. Lisede mat hocasına sorar ders kaynatırdık..
Vay be
Aferin gısss..
Horoz : Ben vurur geçerim gerisi beni bağlamaz
İsicem çok komik fkejdleowoa
Tuvaleteeeee hadii😂
mikrofonu horoza bırakıyorum.
Ben horozum🙄🙏
Ben hindiyim
Farkedermi sen yumurtani ye...:)
Kdkkedkwkfw
Hangi yumurta?
Her ikisi de oluyor
Öyle bir şey yok birini tercih etcen
@34Derbeder34 var nasıl yok hen yumurtadan tavuk çıkar hem tavuktan yumurta çıkar bu ikisi de oluyor
tamam doğruda sen birini secmek zorundasin
@34Derbeder34 Ben horoz diyeyim
Haha yok horoz 🐓 ben oluyorum sen 🐔 tavuk
Niye lazım x per
Arkadaşimla yarışıyoruz gkenfekdksod
İyide bunun için x per gerek yokki
X-per yarışı knkm
Hmm. ben bütün sorularini beğendim ozaman
Eyvallah
Gizlisin
Hayır
Sorularını göremiyorum