Güncellemeler
+1 yıl
Kedim öldü 😔😔😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu hayvanları doğasında özgür bırakın be dört duvar arasında hapsetmeyin
Bırakayım da erzurumun soğuğunda can versin. Kendi işine bak...
Anlamadın işime bakıyorum sende bak yazma silerim
Kedileri dışarı bırakalım da cop yiyip 2 senede ölsünler mi
@Cramella yanlış düşünüyorsun hayvanın yeri doğadır bende küçükken çok hayvan besledim ama inan bana mutsuzlar pskilojik olarak çöküyorlar hiç bir hayvan dışarıda özgürce dolaşmadıkça mutlu değil hayvanları bile sermayeye çevirip size satıyorlar bir hayvanın özgürlüğünü para ile satın alan ahmaklar hayvansever olamaz..
Ben kedilerimi sokaktan aldım birisi ölmek uzereydi hastaydi iyileştirmek için elimden geleni yaptım hayvanların yeri doğadir peki doga nerde hani bu hayvan nerden bulsun böcek yesin nerden bulsun fare yesin saka misiniz
Ben şu ana kadar bir sürü yavru sokak kedisi besledim dışarıda hepside aslan gibi oldu siz hayvanları ne sanıyorsunuz kendi kendilerini gayet iyi besliyorlar sen saçmalama köle gibi hayvan yetiştirmeye alışmıssınız sonra böyle kusmuk resimlerini görüyoruz emimin psikolojisinide bozmuştur hayvanın yazık..
Ben psikolojisine kadar herseyini dusunuyorum benim kucuk kedim eve almasaydim ölecekti
Sen üzerine alınma hayvanın canı herşeyden önemlidir iyi yapmışsın ama doğasına tekrar dönerse daha mutlu olur emin ol kendi türleriyle kendi doğasında özgürce gezemedikten sonra neye yarar
Artistlik yapan gizliye gitsin bu sözler hayvanlar için tam özgürlük istiyorum felsefem budur hayvanat bahçesi, petshoplar, sirkler, ve daha bir sürü yere karşıyım..
Bunun icin doga lazim
Doğa olsun olmasın özgür hayvan mutlu hayvandır köle gibi tasma takıp hayvanser olunmaz
Bul doga bırakalım hayvanlari
Komik olma lütfen bu mu bahanen dışarısı her yer doğa onlar için her ne kadar işgal etmişsekte
Bazen hava alsın diye kucağımda disa4i çıkarıyorum içmemek için omzuma tutunuyor
Bakış açımız farklı ben ilk hayvanın özgürlüğünü düşünürüm kukla gibi yanımda tutayım diye düşünmem
Bilir kişiler evde kwdi beslemenin kedileri mutsuz etmediğini soyluyor
Yemişim bilir kişisini mantığa bak ben sırf hayvan yanımda dursun diye eve tıkacam hayvan hiç mutsuz olmayacak öyle mi masal anlatmasınlar psikoloji diye bir şey var misal seni birileri yönetse evden hiç çıkamasan oradan oraya seni çağırsa dışarıya çıkarmak için tasma taksa
Mutlu olabilirmisin
Insanla hayvani kiyaslayamazsin insanlar sahibini kopeklee gibi sevse dunya yaşanılacak bir yer olurdu mesela
Psikoloji sadece insanlara bahşedilmemiş hayvanlarında duyguları var daha iyi anlaman için en iyi örnek biziz köpek niye kendine sahip arasın ki kendi kendinin sahibi olamaz mı insan önce kendisini geliştirmeli her anlamda kafeslerde evcil hayvan diye satmamalı ya da hayvan çok sevdiği için hayvanı eve alıp özgürlüğünden mahrum bırakmaması gerekir günümüzde hayvanseverlik evde on tane kedi köpek beslemek sanıyorlar zaten kapitalizm hayvanları bile ele geçirmiş hem parayla alanlar var hemde maması için kumu için para dökenler var yazık kimse hayvanın tam özgürlüğünü düşünmüyor
Sen laf anlamıyorsan ben sana neden anlatayim
Bir şey anlatmadın ki sen anlamadın bence
Siz bilen insanların gerçeklerini yok sayıp üzerine bir de kendi bildiğinizin dogru pldugunu sanıyorsunuz ben bir sey yaparken çevremdeki bilmeyenlerin degil bu konuda bilgisi olanların söylediklerini ciddiye alıyorum
Ben yukarda hayvanla insan psikolojisi farklı diyorum sen hayvanların da psikolojisi var diyorsun
Düşüncemi savunurum ayrıca sadece benim düşüncem değil bu benden önce de savunulmuş bir düşüncedir kendi düşüncen olmadığı sürece daha çok bilen insan çıkar ciddiye alabilirsin
İnsanla hayvan arasında çok benzerlik var bazı bilim insanları evrim teorisini hala savunur hayvan psikolojisi insandan daha sağlam olabilir ama yinede psikolojisi olmadığı anlamına gelmez bir hayvana şiddet uyguladığında gelip sana yanaşır mı bir yere kapattığın da bağırmaz mı insanda aynı tepkiyi vermez mi bu bile kanıttır mesela dışarıdaki kedi mi daha mutlu evindeki mi psikolojisi olmayan hayvanın beyninde yoktur o zaman bunu nasıl inkar edebiliriz
Ben psikolojisi yok dedim farklı dedim hala ilkokul zekasıyla bana akil veriyorsun
Eleştiri yapmayı öğren sonra konuş ezbere yaşayan kadın sen git kendine kukla ara psikoloji senin işin değil anlmazsında zaten
Psikoloji senin gibi ilkokul mezunlarına kaldıysa haklısın
@Cramella boş laf kişinin ne kadar cahil olduğunu gösterir 2 senede çöp yiyerek kedilerin öleceğine inanan biri ile bu kadar sohbet kurmam gereksiz Aziz Nesin boşuna %60 dememiş kendini böyle üste çıkaramazsın çabalama boşa
bunu işin uzmanı veterinerine gönder ya da bir şekilde ulaştır burdakilerin çoğu atıp tutacakları için daha çok telaşlanıp üzüleceksin tüy kusmuş olabilir ama rengi vs yediği içtiği birşey dokunmuş olabilir
Veterinere sormalısın, en sağlıklısı bu
Ilık yağsız süt ver ve hayvanı üşütme
Bozuk ve yağlı şeylerden uzak tut
Yarin veterinerler acik sabah götürürsün
Öne ya ağzından çıktı o anlamadım:D
sen ye boşa gitmesin
sen ye bakalım tadı güzelse oda yer.