Kedim sokakta kavga etmiş patisi kan içinde veteriner dısında ne yapabilirim? hiç yalamıyo patisini biraz da sinirli bi kedi büyük. Zaten ayaklarinda problem vardi elletmiyodu bana o yuzden tam bakamiyorum da. Sinirli bi kedi saldirgan veterinerde tutamazlar kediyi
Baya ağır darbe almış. Veteriner hekimlere bunun gibi asabi bir çok kedi geliyor. Veteriner hekim gerekirse uyuşturucu ile müdahale edecektir. Bu yaranın çok detaylı temizlenip orada antibiyotik kremle tedavi başlanması lazım. Sokak hayvanları bir çok mikrobu taşıyıp evcil hayvanlara bulaştırırlar. İhmal etmemekte fayda var.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Veterinere götür hemen.
Kedini neden sokağa salıyosun ki zaten hep söylüyoruz kısırlaştırılmamış sokağa çıkan bir kedi diğer kedilerle kavga eder yaralar alır. Sokağa gönderdiğin için araba altında bile kalabilirdi😡
Ev kedisi değil ki. Sadece küçükken üstünden bişey geçmişti o zaman almistim. Iyilesti sonra buyudu baya. Eve geliyo ama her gün mutlaka çkyo disari. miyavliyo kapiyi acmazsam ya da camdan balkondan atlamaya kalkiyo
Yaralanmış olabilir. Pansuman şart. Yoksa mikrop kapar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kulaklarinin arkasi boyun kismi yani ense ordaki yumusak eti bul biraz sık ve bastir. Sonra kaldirin kafese koyun o sekilde. Kipirdamaz o zaman. Veterinerlerin tutma seklidir o