Annem hızlıca kapıyı çekerken ciyak diye bir ses geldi dedi. Sonra bağırdı kendisi zaten ne oldu dedim kendiside görmemiş karşıya bakıyormuş. Hayvan içeri geldi kucağa gelince ağlıyodu hafiften ondan sonra geldi mama kabının altındaki örtüyü falan dağıtmış. Sizce bir şey olmuş mudur? Veterineri aramama gerek var mı annem ben aramam dedi yoksa sabah mı gideyim? Önce sıkıştı mı sıkışmadı mı emin değil gibi konuşuyordu sonra hissettin mi dedim evet falan dedi kendiside bilmiyor. Ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer kafasını vurduysa kafa travması vs. olabilir mi? Çünkü saçma sapan hareketler yapıyodu
iç kanama bile olabilir annenin duyarsızlığına aldanma hemen veti ara cevao verirler sabaha geç olabilir kedi ölebilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu kadar ciddi olabilir mi gerçekten? kedinin bir şeyi yok gibi sadece kucağa gelince istemedi. ne gibi belirtiler verebilir nasıl anlayabilirim veteriner açmıyor telefonu
aradım açmıyor veteriner. kedi zaten ses falan çıkarmıyor henüz yavru zaten daha. ama kafasının sıkışmış olabileceğinden şüphelendim travma vs. olsa ağlar mı kedi? az önce uyukluyordu şimdi geziniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Veterinere götür, omurga ve omurilik sıkıntısı olabilir, iç kanama veya kaslarda bir sıkıntı olabilir. Dikkat edin.
ses çıkarmıyor problem yok gibi. nasıl anlayabilirim bu tip durumları? veteriner açmıyor telefonu
iç kanama bile olabilir annenin duyarsızlığına aldanma hemen veti ara cevao verirler sabaha geç olabilir kedi ölebilir
bu kadar ciddi olabilir mi gerçekten? kedinin bir şeyi yok gibi sadece kucağa gelince istemedi. ne gibi belirtiler verebilir nasıl anlayabilirim veteriner açmıyor telefonu
nette belirtilerine bak kedim kapıya sıkıştı yaz gugıldan araştır forumlarda ayni durumu yaşayanlar vardie
Vücudunu bir yokla, patisini falan bir tut canı yanıyorsa zaten bağırarak çeker kendini. Yoksa korkmuştur.
patisini tuttum normal. bir şeyi yok gibi ama endişelendim yav en azından arayıp bir sorsam mı
Yani arasan daha iyi olur tabii nolur nolmaz, kırık çıkık olmasa da iç organlarda zedelenme olur onun için bir yol gösterir evde belki
aradım açmıyor veteriner. kedi zaten ses falan çıkarmıyor henüz yavru zaten daha. ama kafasının sıkışmış olabileceğinden şüphelendim travma vs. olsa ağlar mı kedi? az önce uyukluyordu şimdi geziniyor
Hemen ara veterineri geç kalma kıyamam yazık yaw
açmıyor telefonu ne yapmam gerek