Selam 🌻 Tavşan bakımı biraz zahmet istiyor bakabileceğine inanıyorsan neden olmasın öncelikle evde bakıcaksan ; Kabloları veya herhangi bir eşyayı kemirebiliyorlar ve yiyecek asla ayırt etmezler. Ben 1-2 günlüğüne komşumun tavşanına bakmıştım ve çok iştahlı olmakla beraber ortalığı dağıta biliyor. Arkadaşım tavşanına tuvalet eğitimi vermişti ama biraz uğraş istiyor bir de sürekli olarak kağıt kemiriyor. Evde bakarken koku ihtimalinin olmasını istemiyorsan sık sık bulunduğu ortamı temizlemelisin. Bahçen varsa eğer orada bakabilirsin ya da balkonda. 🐰🐰🐰
Zor, sürekli bir yerleri kemiriyorlar tuvalet eğitimini anlayamıyorlar sürekli bir şeyler yiyorlar. Ama çok tatlılar. Böyle kucağına alıp birlikte uyuyunca deyiyor.
Tavşanlara eğitim verildikten sonra her yeri pisletmez ve ayrıca ortalıkta kemirilecek bir şey bulundurmazsanız kemirmezler kemirmeleri için özel şeyler satılıyor.
Cok zor bakimi. Cok asi hayvandir. Cocukken benim vardi koyde yasarken. Her sabah ayni manzarayla uyaniyordum; annemle babam tavsanlari beslerken tavsanin birisi kacmis bunlarda kovaliyor😂😂