Uzun zamandır tavşan almak istiyorum ama kararsızım.
Bakımı zor mu gerçekten?
Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Teşekkürler..
Bakımı zor mu gerçekten?
Bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
Teşekkürler..
1) Sinsi bir şekilde saklanır her an üzerine basıcam korkusu ile yaşarsın. Gecenin bir yarısı onunla burun buruna uyanabilirsin.
2) Her şeyi kemirir psikopatlık derecesinde. En kötüsü elektrik kablosu. (Eşya defter kalem vs)
3) Bakımı zordur. Gırtlağı çok dardır en ufak ekmek parçası boğulmasına sebep olabilir. Su ihtiyacını sadece sebzelerden karşılar.
4) Ölümü an meselesidir. Her an yasta olmaya hazır ol. (Bir kız arkadaşıma hediye etmiştim etmez olaydım 3 ay sonra öldü 3 ay yasını tuttu benden soğudu bana bu acıyı neden yaşattın diye)
Ahahahah :)
iyi: sevimlidir can sıkıntını giderirsin seversin..
kötü: koku yapar sürekli bakım ister balkon , teras gibi bir yerde beslemeni öneririm ve arada dışarı çıkarmak lazım beslenmesin dikkat etmek lazım..
Ben besledim 1 veya 2 sene önce. İnan çok tatlılar ama kutusundan çıkardığın an bıraktığın yere tuvaletini yapıyor. Karton bir kutuysa kemiriyor ve biraz büyükse o kutudan çıkabiliyo. Genellikle ürkekler kanepelerin arkasında takılıyolar, Ama ben hala çok seviyorum tavsanları :D
kötü bir koku yaydıklarını biliyorum biraz pis hayvanlar onun yerine kendini temizleyen bir hayvan alabilirsin kedi veya hamster gibi
Cevap
21Cevap
Isiyolar boyle pis pis kokutuyolar yuvadaki otlari filan dagitiyolar hep pet shopta calismistim birqz ordada vardi hic sevmezdim taslar sapsari sidik oluyodu sabah dukkani acinca paspas atiyon boyle hic bulasma bence
Ben Hamster besliyom tavsandan daha şirinler ve 24 saat araliksiz kendilerini temizlerler elimle sevdikten sonra biraktigimda başını falan temizlwmeye basliyo bu yüzden artik kendimin ondan daha pis olduğunu düşünüyorum :(
Gel sende benim tavsanim ol ozamannn gulaklarini seviiim
Çok tatlı olabilirler ama eğitimleri zor ve birazda pis hayvanlar. etrafa pislemek gibi huyları var. :D
tavşanın seks hayatını kontrol etmek oldukça zor yediklerinden hep hasta oluyor p**evenk :D
he bide işedi mi çk kötü kokuyor pek tavsiye etmem bu duygudan vazgeç :D
dişi alma, regl oluyorlar ve ölüyorlar :( erkek al alacaksan.
Tavşan evde beslenmiyor ya herşeyi kemiriyor ama tuvalet alışkanlığı falan iyi genellikle aynı yerlere yapıyor tuvaletini
Bakimindan ziyade, dogal ortami olmadigi icin yikamak istediginde ishal olup olur. Yetiskin bir tavsan yerine yavru alacaksin neticede. Yikamayincada kokacak. Sonucu husran olabilir
Bence besleme çünkü arkasından zeytin toplamak zorundasın. ayrıca beslediğini yer kokuyor kısa süre sonra evde sanki çürük marul kokusu var gibi oluyor
tavşan beslemenin zor olduğunu hatta daha çok temizlik gerektirdiğini duymuştum
çok sevimliler ama ortalığı çok pisletirlermiş
Çok pisletiyor haberin olsun.
Eğer ona ait bir yuva, kümes gibi bir şey yapıp orada yaşamasını sağlar ve canın istedimi çıkartır, seversen sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Benim tavsanim var.. çok sevimli balkonumda kafesi var isterse eve girebiliyor kapısı acik. Tuvalet egitimi var sadece tuvaletine gidiyor. Sadece sık sık altini degistirmen gerekiyor yoksa çok pis kokuyor
sağda solda kemirilmiş bir yerler ve yine küçük küçük bezelyeler :D kokusu ve tüy
arkadaş aldı bakımı zor die geri verdi şikayeti neydi bilmiyorum
her yere işiyorlar küçük küçük sıçıyolar kablo falan varsa affetmiyo kemiriyolar :)
Çok kokar bu. mevsimde bide salarsan evin içine sıçar bide kemirir. :D
aga çatır çatır doğruyorlar :D iğrenç koku var nesquik gibi sıcarlar :D
bide kaçtı mı koltuğun altlarına filan gidiyo akşama kadar yakala dur artık zor yaaa
valla benım arkadasın wardı evde heryere pisliyordu gerisinde bir zorluk sanmıyorum
Ben kedi besliyorum bebek gibi ondan zoru yoktur :D
Hayvanları doğasından ayırmayın git balık al :D
Sadece pis kokuyor başka bir kötü yanı yok.
kötü kokuyolar :D
Yastigina bile sicar
bence gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar