Süt içtikten sonra karnı çok şişiyor sanırım süt gaz yapıyor ara sıra peynir de veriyorum herşeyi yiyor doymak bilmiyor
Kedimin karnı çok şiş, neden olabilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bebeğiniz çok acıkınca adana dürüm mü veriyorsunuz ki kedi çok aç diye her şeyi veriyorsunuz anlamadım? Kediye verdiğiniz her şey zararlı, öldürmek üzeresiniz hayvanı. Bakamıyorsanız sahiplenmeseniz keşke.
Kabızlık ve gaz sorunu ola bilir. Günde iki defadan çok yemek vermeyin derim. Porsyonlarını da aynı tutsaz iyi olur. Süte su katmak gerekli, inek sütü kedinin bünyesine ağır gelir. 1tane kabak,1tane patates,1 tane havuç ve kısa düyü yarım bardak,1 tane tavuk göğüsu, budu ne olsa, kazana koyup azacık suda haşlayıp blenderle ezerek verdim ben (1 kedi için 4 porsyon oldu) Yavru kedilerin beslenmesi için çok iyi mamadır. Böyle günlerce şişkinlik olunca yarım çay kaşığı zeytin yağı içiririm geçer.
Laktomsuz sut ver ya da normal sut verecemsen azcik sula dir nor al i ek sutu keei icin cok iyi degil sutude hep verme zaten arada cok nadir kuru mamaya alistir arada yas mamayla odullendir tamam:))