Nadiren yabancı isim koyarım. O an gözlerine bakarım aklıma gelen ilk ismi koyarım. şu an 25 adet kedim ve toplamda 39 tane sokak evladım var. İsimlerini karıştırdığım için askerler diyorum kısaca :)
Yerli isim koydum hep. İlk muhabbet kuşum vardı adını Gaddar koyduydum. Ölünce bir tane daha aldım Rıfkı koydum adını. Daha sonra kedi sahiplendim. Ona da Mecnun koydum. Köyde dişi vardı ona Pakize adını verdiydim 😀
Bahçede küçük ağaçlara tırmanmaya çalışıyor biraz daha alışsın istiyorum mesela tabureden bile atlamaya korkuyor biraz alışsın kesicem. Göbeği çok tatlı kızımın benek benek :)))
Gerçekten öyle 😊bir de balkonumda doğum yapan bir anne var. Bebekken besliyordum geldi balkonumda doğurdu 4 tane bir kaç haftalık minnağım var. anneyi beslemeye devam bebeklere de yatak yaptım gözlerini falan temizleyip ilaç sürüyorum kapalı gibiydi. Daha keyifli bir şey olamaz 🥰
Allah razı olsun vallahi. İyi ki varsınız. Bizden başka kimseleri yok son nefesime kadar elimden geldiğince onların yanında olacağım bende. 😌 Psikolojik olarak çok rahatlatıyorlar. Daha dikkatli, daha odaklı oluyor insan farkında değiliz belki ama reflekslerimiz bile gelişiyor onlarla yaşadıkça :))